logo

A dizájn és a funkcionalitás elegáns kombinációja

Schlüter-ARCLINE: Az okos fuga

zoom

A Schlüter-ARCLINE-nal az elegáns fürdőszobai kiegészítők elhelyezése rugalmasan variálható.

A Schlüter-ARCLINE innovatív termékrendszer egészen újszerű módon enged teret a fürdőszobák egyedi és variálható kialakításának. Magas minőségű Schlüter-hordozó-profilokból és a KEUCO cég elegáns fürdőszobai kiegészítőiből áll.

A megoldás különlegessége: A fürdőszobai kiegészítők a „Ne fúrj, pattintsd a helyére“ mottó jegyében a profilokba kerülnek rögzítésre. Ezáltal úgy a csempe, mint a mögötte lévő vízszigetelés tartósan sérülésmentes marad. A kétféle profilváltozat lehetővé teszi a falon a csempefugába vagy a falsarkokban történő beépítést, például a fal előtti installációkhoz. Dekoratív árnyékfugát képeznek. Az összesen 13 magas minőséget képviselő fürdőszobai kiegészítő a KEUCO cég EDITION 400, EDITION 11 és PLAN dizájn-változatokban, a gyárilag üvegből készült tartólapokra vannak felcsavarozva, melyeket egyszerűen csak beakasztunk a profilba. Ezek tetszés szerint kicserélhetők és mindig pontosan oda helyezhetők, ahol szükség van rájuk. Így működik az intelligens és rugalmas fürdőszoba-kialakítás az okos fugával.

Így már a fürdőszoba tervezése során tökéletesen egymáshoz lehet hangolni a csempéket, a profilokat és üveg tartólapokat – kívánság szerint szín a színhez, vagy tudatosan egymással kontrasztban. A profilok rendelkezésre állnak 8 és 11 mm magasságban és négy különböző felületkialakításban. A mosdópultnál, a tusolóban, illetve a kádnál és a WC-nél használt fürdőszobai kiegészítők közé tartoznak a törölköző akasztók, a törölközőtartó gyűrűk/karikák, a lerakópolcok, egy tartókosár a tusolóhoz, papírtekercs-tartók, valamint WC-kefe készletek – összesen 39 variációban.

Schlüter®-ARCLINE-APW

Schlüter®-ARCLINE-APW

A Schlüter-ARCLINE-APW egy dekoratív profil a fali csempeburkolatok fugáinak a kialakításához, mely vékony árnyékfuga kialakítását teszi lehetővé. Ez különösen alkalmas a Schlüter-ARCLINEBAK kiegészítők rögzítésére, melyekkel egyedivé varázsolhatja a fürdőszobáját. A profilt egy a profil színével megegyező színű, műanyag dekorációs betéttel szállítjuk, mellyel az árnyékfuga kívánság szerint lezárható.
tovább

Schlüter®-ARCLINE-APE

Schlüter®-ARCLINE-APE

A Schlüter-ARCLINE-APE egy dekoratív profil a csempézett polcok és épített elemek éleinél a fugák a kialakításához, mely vékony árnyékfugát képez. Ez különösen alkalmas a Schlüter-ARCLINEBAK kiegészítok rögzítésére, melyekkel egyedivé varázsolhatja a fürdoszobáját. A profilt egy a profil színével megegyezo színu, muanyag dekorációs betéttel szállítjuk, mellyel az árnyékfuga kívánság szerint lezárható.
tovább

Schlüter®-ARCLINE-BAK

Schlüter®-ARCLINE-BAK

A Schlüter-ARCLINE-BAK a KEUCO cég által gyártott, formatervezett fürdoszobai kiegészítoket takar, melyek színes, biztonsági edzett (Satinato, ESG) üvegre vannak eloszerelve. Az üveglapok hátoldalán egy rögzítés található, mellyel ezeket egyszeruen be lehet akasztani és tetszés szerint el lehet helyezni a Schlüter-ARCLINE profilokba. A KEUCO-dizájn-sorozatból való EDITION 400/ EDITION 11 és PLAN különféle színpalettát kínál és így a legkülönbözobb ízléseket is lefedi.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?