logo

A fürdőszoba falának a kialakítása

A fürdőszoba falának a kialakítása többet jelent, mint a puszta csempeburkolat: A Schlüternél komplett, kombinált megoldást kap: élvédelmet, világítást és helyet a kiegészítőknek.

A stabil élvédelem segít abban, hogy a fürdőben a csempeburkolat hosszú életű legyen. A Schlüter-profilok a csempéből és természetes kőből készült falburkolatok és lábazatok mechanikusan terhelhető és dekoratív lezárására szolgálnak. A sokféle geometriájú profilok és a számos anyag- és színkombináció révén a kreativitásnak e profilok alkalmazásával semmi nem áll útjában.

Fallezárások, szegélyvédelem és belső sarkok

Ahhoz, hogy a fürdőszobában megóvjuk a sarkokat az ütődések által okozott károsodástól, stabil élvédelemre van szükség, ami ideális esetben még jól is néz ki. Legyenek legömbölyítettek, szögletesek vagy egészen decensek – a Schlüter-profilok mindig megfelelő megoldást kínálnak, hiszen különféle formákban, anyagokban és felületekkel kaphatók.

A vizes helyiségekben a fal és a padló találkozásánál a szilikonos fuga alternatívájaként kínáljuk a hajlatprofilokat. Ezek például a tusolókban is alkalmazhatók. A Schlüter a hajlatprofilokat különböző szinekben és felület-kialakítással kínálja. Ha Ön úgy kívánja, akkor a profil optikailag akár el is tűnik a csempében.

A Schlüter-QUADEC - itt alumíniumból látható rozsadabarna strukturált felülettel - a külső sarkok dekoratív és robusztus élvédelmére szolgál. zoom
A szilikonos fugák tetszetős és higiénikus alternatívája a belső sarkoknál a DILEX-AHK hajlatprofil, amit itt kő-szürkében látunk. zoom
Sarkok és lezárók

Sarkok és lezárók

A Schlüter®-QUADEC, -RONDEC, -JOLLY, -SCHIENE és -FINEC sorozatokhoz tartozó profilok mechanikai terhelésnek ellenálló és dekoratív lezárásokat eredményeznek a falburkolatoknál és a csempéből, illetve természetes kőből készülő lábazat- szegélyeknél. A számos anyag- és színváltozat révén ezekkel a profilokkal a kreativitásnak nincsenek határai. A dekoratív DESIGNLINE- és QUADEC-FS bordűr-profilokkal kombinálva a Schlüter rendszer alkalmazásával lehetséges a hangsúlyozottan dizájnos kivitelezés.
tovább

A bordűrök magukhoz vonnák a szemet

A bordűrök optikailag felosztják a nagy, homogén felületű csempézett falakat. A Schlüter-Systems erre is kínál különféle profilokat, pl. az elegánsan egyszerű nemesacél felületű Schlüter-DESIGNLINE-t. A Schlüter-QUADEC-FS-sel ezen kívül keretbe lehet foglalni a csempeburkolatot vagy egy mozaikból készült bordürt. A Schlüter-DESIGNBASE-QD LED-világítást tartalmazó bordür.

Legyen szó mozaikról, nemesacél profilról vagy LED-fénycsíkról: a bordűrök optikailag felkönnyítik a fürdőszoba csempeburkolatát. zoom
A bordűrként alkalmazott LED-fényprofilok a fürdőben funkcionális és egyúttal dizájn elemek is. zoom
Schlüter®-DESIGNLINE

Schlüter®-DESIGNLINE

A Schlüter®-DESIGNLINE bordűrprofillal a falburkolatok optikailag tetszetősebbé tehetők. Kiválóan kombinálható a megfelelő Schlüter®-RONDEC-/QUADEC profilokkal.
tovább

Schlüter®-QUADEC-FS

Schlüter®-QUADEC-FS

A Schlüter®-QUADEC-FS egy dekoratív bordűr profil, amely ornamentikaként, egyedi díszítések befoglalására alkalmas, pl üveg/kerámia mozaikok vagy egyéb betétek tartós és biztonságos rögzítéséhez.
tovább

Schlüter®-DESIGNBASE-QD

Schlüter®-DESIGNBASE-QD

Időtlen QUADEC-design korszerű LED-technikával kombinálva: A Schlüter-DESIGNBASE-QD segítségével gyermekjátékká válik megvilágított lábazatok és szegélyek készítése. Munkalapok vagy vázas ill. KERDI-BOARD-ból készült falszerkezetek szintén egy szempillantás alatt kaphatnak világító lezárást.
tovább

Falak kialakítása LED-technikával

A Schlüter-LIPROTEC fényprofiljai a megvilágított fallezárásokhoz, a falról a mennyezetre vetülő indirekt fény kiépítéséhez, a hátulról megvilágított fallezárásokhoz és tükörmegvilágításokhoz kínálnak megoldásokat. A kezdőknek plug & play készletet és a profiknak szabadon tervezhető fény-installációkat kínálunk.

A magas védelmi osztálynak (IP65/IP67) köszönhetően a Schlüter-LIPROTEC-et akár a tusolóba is be lehet szerelni. zoom
A falba beépített fényprofil egyúttal szolgálhat világításként és optikai térelválasztóként. zoom
FényProfilTechnika

FényProfilTechnika

A fény felhasználása egy tér-atmoszféra létrehozásához meghatározó fontosságú. A puszta megvilágítási hatáson túlmenően a modern világítástechnikával kreatívan és dekoratívan lehet tereket alakítani.
tovább

Schlüter®-ARCLINE: rugalmasan variálható és egyedi fürdőszoba kialakítás profillal

Az innovatív dizájnt, a nagyfokú rugalmasságot és a még hangsúlyosabb funkcionalitást szolgálja a fürdőszobában a Schlüter-ARCLINE – ez a magas minőségű kiegészítőket befogadó újonnan kifejlesztett profilrendszer. A „ne fúrj – pattintsd a helyére” mottó jegyében a Schlüter-ARCLINE-profiloknak köszönhetően nem sérül sem a burkolat, sem pedig a mögötte lévő vízszigetelés. A magas minőségű KEUCO-kiegészítők a praktikus Schlüter-profilokkal kombinálva új megjelenésű, rugalmasan variálható, egyedi kialakítást tesznek lehetővé a fürdőszobában.  Ön dönti el, hogy a burkolóanyagot, a profilokat és az üveg tartólapokat egyazon szín különböző árnyalataiban vagy színkontrasztban kívánja elhelyezni.

A profilokat a csempeburkolat készítésekor kell beépíteni és ott ezek dekoratív árnyékfugát alkotnak, amelyek alkalmasak a fürdőszobai kiegészítők befogadására. A két különböző profil-variáns lehetővé teszi azt, hogy vagy a fugába, vagy pedig a csempe szegélyébe építsük ezeket be, pl. egy eléfalazásba, vagy egy térdfalba a mosdónál vagy a WC-nél.

A kiegészítőket egyszerűen a bepattintjuk a profilba és ezeket tetszés szerint eltolhatjuk, vagy kicserélhetjük. zoom
A két különböző profil-variáns lehetővé teszi azt, hogy vagy a fugába, vagy pedig a csempe felső szegélyébe építsük ezeket be egy eléfalazásba vagy egy válaszfalba zoom
Schlüter®-ARCLINE-BAK

Schlüter®-ARCLINE-BAK

A Schlüter-ARCLINE-BAK a KEUCO cég által gyártott, formatervezett fürdoszobai kiegészítoket takar, melyek színes, biztonsági edzett (Satinato, ESG) üvegre vannak eloszerelve. Az üveglapok hátoldalán egy rögzítés található, mellyel ezeket egyszeruen be lehet akasztani és tetszés szerint el lehet helyezni a Schlüter-ARCLINE profilokba. A KEUCO-dizájn-sorozatból való EDITION 400/ EDITION 11 és PLAN különféle színpalettát kínál és így a legkülönbözobb ízléseket is lefedi.
tovább

Schlüter®-ARCLINE-APW

Schlüter®-ARCLINE-APW

A Schlüter-ARCLINE-APW egy dekoratív profil a fali csempeburkolatok fugáinak a kialakításához, mely vékony árnyékfuga kialakítását teszi lehetővé. Ez különösen alkalmas a Schlüter-ARCLINEBAK kiegészítők rögzítésére, melyekkel egyedivé varázsolhatja a fürdőszobáját. A profilt egy a profil színével megegyező színű, műanyag dekorációs betéttel szállítjuk, mellyel az árnyékfuga kívánság szerint lezárható.
tovább

Schlüter®-ARCLINE-APE

Schlüter®-ARCLINE-APE

A Schlüter-ARCLINE-APE egy dekoratív profil a csempézett polcok és épített elemek éleinél a fugák a kialakításához, mely vékony árnyékfugát képez. Ez különösen alkalmas a Schlüter-ARCLINEBAK kiegészítok rögzítésére, melyekkel egyedivé varázsolhatja a fürdoszobáját. A profilt egy a profil színével megegyezo színu, muanyag dekorációs betéttel szállítjuk, mellyel az árnyékfuga kívánság szerint lezárható.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
Fax: + 36 1 412 0190
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

image
Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?