logo

Alkalmazási területek: szigetelés, rétegelválasztás, vízelvezetés és lépészaj-szigetelés

A Schlüter-Systems a gyakorlati követelményeknek megfelelő és a gyakorlatban bevált rendszermegoldásokat kínál a kerámiaburkolatok szigeteléséhez, a réteg-szétválasztásához, vízelvezetéséhez és lépészaj-szigeteléséhez. Legyen szó kültérről vagy beltérről, új építményről vagy felújításról, nálunk mindig megtalálja a megfelelő megoldást.

Szigetelés a fürdőszobában

Szigetelés a fürdőszobában

Bármilyennek is szeretné a saját álom-fürdőszobáját, a Schlüter®-KERDI segítségével gyorsan és biztonságosan elkészíthetők a szükséges többrétegű szigetelések. A csempék és természetes kövek sokfélesége révén pedig a kialakítással kapcsolatos fantasztikus ötleteknek nem ütköznek korlátba.
tovább

Padlószintbe illeszkedő tusoló

Padlószintbe illeszkedő tusoló

Élvezze az újfajta szabadságot az akadálymentes tusolóval. A belépőküszöbök illetve kiemelt tusoló-tálcák már a múlté: ma már a tusoló integráns része a fürdőszobának és természetes, hogy akadálymentesen elérhető.
tovább

Csempelerakás kritikus felületeken

Csempelerakás kritikus felületeken

Nem kellemes látvány: Repedések a csempeburkolatban Az okok rendszerint a deformációk és repedések az alsó épületelemeknél. A Schlüter®-DITRA kompenzálja a feszültségeket az alapfelület és a csempeburkolat között.
tovább

Padlóösszefolyók többrétegű szigeteléshez

Padlóösszefolyók többrétegű szigeteléshez

Ahhoz, hogy biztonságos csatlakoztatást alakítsunk ki, fontos, hogy a többrétegű szigetelést a vízelvezetési rendszerrel együtt alakítsuk ki.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
Fax: + 36 1 412 0190
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

image
Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?