logo

Burkolatváltó profilok felújításokhoz

Amennyiben a tervezés szakaszában az egyes burkolati anyagok között nem gondoskodnak az egyenletes átmenetről, a Schlüter-RENO profilok segítségével biztonságosan ki lehet egyenlíteni a magasságkülönbségeket.  Így elkerülhetők  a veszélyes buktatók, és ezek a területek könnyen megközelíthetővé válnak kerekesszékkel és nehezen járó emberek számára is. 

Így teljesíthetők az elvárások az akadálymentes, az idős emberek és mozgáskorlátozottak számára is megfelelő kivitelezés tekintetében (DIN 18024 és 18025).

A  Schlüter®-RENO profilok skálája olyan széles, hogy a legkülönfélébb építészeti adottságoknak megfelelő profilokat is rendelkezésre tudjuk bocsátani.

Schlüter®-RENO-TK

Schlüter®-RENO-TK

Schlüter®-RENO-TK profil lépcsőzetmentes átmenetet biztosít a padlólap és az azzal határos alacsonyabb padlószőnyeg, vagy más burkolóanyag között. Ezenkívül hatásos védelmet nyújt a határos burkolatszéleknek.
tovább

Schlüter®-RENO-V

Schlüter®-RENO-V

A Schlüter®-RENO-V egy variálható átmenő szárral rendelkező profil, amely lépcsőzetmentes átmenetet biztosít eltérő magasságú burkolatok között. A fugatávtartó orr definitíve biztosítja a csempéhez a megfelelő fugakamrát.
tovább

Schlüter®-RENO-U/-RAMP/-RAMP-K

Schlüter®-RENO-U/-RAMP/-RAMP-K

A Schlüter®-RENO-U lépcsőzetmentes átmenetet biztosít eltérő magasságú padlóburkolatok között.
A Schlüter®-RENO-RAMP/-RAMP-K rámpa profil az erősen igénybevett burkolólapok, és a velük határos alacsony burkolóanyagok között biztosít lépcsőzetmentes átmenetet. A fugatávtartó orr előre meghatározza a padlólaphoz a fugakamrát.
tovább

Schlüter®-RENO-T

Schlüter®-RENO-T

A Schlüter®-RENO-T profil egy utólag szerelhető elem, mely átmenetet biztosít azonos magasságú burkolatok között.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
Fax: + 36 1 412 0190
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

image
Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?