logo

Balkonszegély-profilok

A balkonok és teraszok szegélyei folyamatosan kitettek az időjárás viszontagságainak. A Schlüter®-BARA szegélyprofilok ezeket a területeket hatásosan védik és tiszta lezárást eredményeznek. A megfelelő profilok néhány mozdulattal elláthatók a Schlüter®-BARIN folyókarendszerrel.

Schlüter®-BARA-RHA

Schlüter®-BARA-RHA

A Schlüter®-BARA-RHA egy színes porszórt alumíniumból készülő, állítható magasságú záróprofil. Összeépítve példáúl a BARA-RW, vagy a BARARWL, de akár a BARA-RKL vízorr profillal, lezárja a teraszok és balkonok szabad széleit. Ezzel akár 220 mm magas burkolati rétegrend takarása is megoldható.
tovább

Schlüter®-BARA-RAK

Schlüter®-BARA-RAK

A Schlüter®-BARA-RAK egy porszórt alumíniumból készült, vízorral ellátott erkélyszegélyprofil. A kész lejtős felület peremére kell felszerelni és ott peremzáróként, valamint vízorként szolgál.
tovább

Schlüter®-BARA-RAKE/-RAKEG

Schlüter®-BARA-RAKE/-RAKEG

A Schlüter®-BARA-RAKE egy vízorral ellátott szegélyprofil a lejtésben kialakított kész esztrichre történő burkoláshoz. A Schlüter®-BARA-RAKE profil különösen alkalmas a Schlüter®-DITRA-DRAIN burkolható drainlemezzel és burkolható vízszigetelő lemezzel kombinált rétegrend kialakítására. A perforált szél révén biztosítja a vízelvezetést és csempeburkolatok tiszta lezárását.
A Schlüter®-BARA-RAKEG egy vízorral ellátott szegélyprofil a lejtésben kialakított kész esztrichre történő burkoláshoz. Különösen alkalmas a Schlüter®-DITRA burkolható vízszigetelő és rétegelválasztó lemezzel készülő rétegrend kialakítására. A zárt szél révén biztosítja a csempeburkolatok tiszta lezárását.
tovább

Schlüter®-BARA-FAP

Schlüter®-BARA-FAP

A Schlüter®-BARA-FAP szabadon álló balkon homlokrészeinek takarására szolgáló profil.
tovább

Schlüter®-BARA-RAP

Schlüter®-BARA-RAP

Schlüter®-BARA-RAP egy kiegészítő profil porszórt alumíniumból. A Schlüter®-BARA-RW profillal összeépítve lezárja a teraszok és balkonok oldalát. A terasz megfelelő oldalán alkalmazva irányított lefolyást biztosít a csapadéknak vagy felmosóvíznek.
tovább

Schlüter®-BARA-RK

Schlüter®-BARA-RK

A Schlüter®-BARA-RK egy T-alakú záróprofil. Az első lezárószár előre húzott vízvetőszárral rendelkezik, amely túllóg a TROBA drainlemez fugáján.
tovább

Schlüter®-BARA-RKK / -RKKE

Schlüter®-BARA-RKK / -RKKE

Schlüter®-BARA-RKK T-alakú záróprofil rövid vízorral lejtésben kialakított kész esztrichre történő burkoláshoz. Elsősorban a Schlüter®-DITRA szigeteléshez történő folytonosított lezáráshoz és cseppentéshez ajánljuk. A zárt perem révén a csempeburkolat széle tisztán zárható le.
A Schlüter®- BARA-RKKE T-alakú záróprofil rövid vízorral lejtésben kialakított kész esztrichre történo burkoláshoz. A Schlüter®- BARA-RKKE profil különösen alkalmas a Schlüter®- DITRA-DRAIN többrétegu drénnel kialakított konstrukcióban való felhasználáshoz. A perforált perem révén a csempeburkolat széle tisztán zárható le és a burkolható drainlemezbol történo vizelvezetés is biztosított.
tovább

Schlüter®-BARA-RKB

Schlüter®-BARA-RKB

A Schlüter®-BARA-RKB egy T alakú profil különböző bevonatok élzárásához, előreálló vízorral az elülső záróoldalon.
tovább

Schlüter®-BARA-RKL/-RKLT

Schlüter®-BARA-RKL/-RKLT

A Schlüter®-BARA-RKL egy színes felületű, alumíniumból készült derékszögű szegélyzáró profil, amely a vízelvezetés érdekében perforálva van. Alkalmas nagyméretű burkoló lapokhoz, amelyek kötés nélküli kavics- vagy zúzottkő szórásra, vagy a tartó-pogácsákra kerülnek elhelyezésre.
A Schlüter®-BARA-RKLT egy színes felületű, alumíniumból készült derékszögű szegélyzáró profil, amely a vízelvezetés érdekében perforálva van. Alkalmas nagyméretű burkoló lapokhoz, amelyek vagy kötés nélküli kavics-vagy zúzottkő szórásra, vagy a tartópogácsákra kerülnek elhelyezésre. A BARA-RKLT el van látva egy T-formájú PROFIL kamrával, mely a Schlüter®-BARIN eresz-rendszer rögzítésére szolgál.
tovább

Schlüter®-BARA-RT

Schlüter®-BARA-RT

A Schlüter®-BARA-RT T-alakú szegélyprofil színes szinterezett alumíniumból, balkonok és erkélyek szabad széleinek szegélyezésére. A felső lezáró szár lefedi a burkolat peremét, az alsó pedig vízorrot képez, vagy éppen letakarja a rétegrendben elhelyezett TROBA drainlemez elhelyezése miatt kialakult drain-hézagot.
tovább

Schlüter®-BARA-RTK

Schlüter®-BARA-RTK

A Schlüter®-BARA-RTK vízorral ellátott szegélyprofilt a lejtéssel kialakított kész esztrichre lehet rászerelni. A profil olyan rögzítő horonnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi a Schlüter®-BARIN csatornarendszer felfogatását. A vízorr szegély mélyített átmenő részébe Schlüter®-RONDEC-AC vagy -JOLLY-AC burkolólap lezáróelemet lehet beépíteni. A padlólapok azonban túllógással is lerakhatók.
tovább

Schlüter®-BARA-RTKE/-RTKEG

Schlüter®-BARA-RTKE/-RTKEG

A Schlüter®-BARA-RTKE egy vízorral ellátott szegélyprofil a lejtésben kialakított kész esztrichre történő burkoláshoz. A profil úgy van kialakítva, hogy rögzíthető hozzá a Schlüter®-BARIN ereszcsatorna-rendszer. A Schlüter®-BARA-RTKE profil különösen alkalmas a Schlüter®-DITRA-DRAIN többrétegű drén-konstrukcióval készülő szerkezetek kialakítására. A perforált szél révén biztosítja a vízelvezetést és a csempeburkolatok tiszta lezárását.
A Schlüter®-BARA-RTKEG egy vízorral ellátott szegélyprofil a lejtésben kialakított kész esztrichre történő burkoláshoz. A profil úgy van kialakítva , hogy rögzíthető hozzá a Schlüter®-BARIN ereszcsatorna-rendszer. Különösen alkalmas a Schlüter®-DITRA burkolható vízszigetelő és rétegelválasztó lemezzel készülő konstrukciók kialakítására. A zárt szél révén biztosítja a csempeburkolatok tiszta lezárását.
tovább

Schlüter®-BARA-RTP

Schlüter®-BARA-RTP

A Schlüter®-BARA-RTP egy, a Schlüter®-BARIN csatornarendszer rögzítését lehetővé tevő szegélyprofil, amely utólag szerelhető az erkély vagy terasz peremének szabadon álló részére.
tovább

Schlüter®-BARA-RW

Schlüter®-BARA-RW

A Schlüter®-BARA-RW egy L-alkú nemesacél vagy porszórt alumínium vízorr-záróprofil az erkélyek és teraszok szabad peremének szegélyezésére. Felár ellenében íves változatban is rendelhető.
tovább

Schlüter®-BARA-RWL

Schlüter®-BARA-RWL

A Schlüter®-BARA-RWL egy vízkivezető lyukakkal ellátott színterezett alumínium peremprofil az erkélyek és teraszok szegélyezésére. Különösen alkalmas a kavics vagy emelt padozatra lazán lerakott erkély és teraszburkolatok lezárására.
tovább

Schlüter®-BARA-HV

Schlüter®-BARA-HV

Schlüter®-BARA-HV olyan tapadóhídként szolgáló polietilén ragasztószalag, amely a felső oldalán fátyolszövettel, a hátoldalán pedig öntapadó butilréteggel van ellátva. Alkalmas ragasztható perem kialakítására, hogy a többrégetű Schlüter®-KERDI szigetelést biztonságosan folytonosítani lehessen a Schlüter®-BARA-RKL vízorrprofilhoz.
tovább

Schlüter®-BARA-ESOT

Schlüter®-BARA-ESOT

A Schlüter®-BARA-ESOT egy lábazattartóprofil, amely akkor alkalmazható, ha a lábazat burkolólaphoz nem áll rendelkezésre azt megtartani képes alapfelület.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?