logo

Dilatációs fugák és feszültségmentesítő profilok

A Schlüter®-DILEX-sorozat profiljaival karbantartást nem igénylő és működő megoldásokat kínálunk minden releváns dilatációs fugához a balkonoknál és teraszoknál. A profilok ellenállnak az időjárás viszontagságainak  és hőállóak. Külterekhez ajánljuk az alábbi profilokat: Schlüter®-DILEX-KS, -EF, -EKE, -EK, -RF und -BWB. Ezek a burkolat lerakása során kerülnek beépítésre.


 

Schlüter®-DILEX-EKE/-EF

Schlüter®-DILEX-EKE/-EF

A Schlüter®-DILEX-EKE rugalmas egyrészes sarokprofil kemény / lágy muanyagból falak belso sarkaihoz, vagy a fal és a padló csatlakoztatásához. A profilnak integrált csempekamrája van, és nem úsztatott burkolati rétegrend esetében lehet alkalmazni.
A Schlüter®-DILEX-EF egy kemény / lágy muanyagból készült, rugalmas, egyrészes sarokprofil, amely a falak belso sarkainál vagy a padló és a fal csatlakozásánál, nem úsztatott burkolatszerkezeteknél használható.
tovább

Schlüter®-DILEX-EK/-RF

Schlüter®-DILEX-EK/-RF

Schlüter®-DILEX-EK kétrészes kemény / lágy muanyag profil nút-féderes kapcsolódással és integrált csempekamrával. A tartósan rugalmas és karbantartásmentes szegélyfugák kialakítására szolgál, fal- és padló-csatlakozásként, illetve lábazati csatlakozásként.
A Schlüter®-DILEX-RF egy kemény / lágy muanyagból készült, kétrészes profi nútféderes megoldással, ami tartósan rugalmas és karbantartásmentes szegélyfugákat eredményez a padló és a fal, illetve a lábazat csatlakozásánál. (például, úsztatott és padlófutés esztrichnél).
tovább

Schlüter®-DILEX-BWB

Schlüter®-DILEX-BWB

A Schlüter®-DILEX-BWB egy újrafeldolgozott kemény PVC-ből készült dilatációs fugaprofil. A felső dilatációs zóna puha műanyagból áll és ez képezi a 10 mm széles látszódó felületet.
tovább

Schlüter®-DILEX-KS/-KSA/-EKSB

Schlüter®-DILEX-KS/-KSA/-EKSB

A Schlüter®-DILEX-KS egy szegélyvédővel ellátott, alumínium vagy nemesacél oldalsó rögzítőszárból és cserélhető műanyag tágulási zónából álló dilatációs profil.
A Schlüter®-DILEX-KSA egy szegélyvédelemmel ellátott csatlakozó profil, ami áll egy alumíniumból, vagy nemesacélból készült oldalsó rögzítő szárból, ami lágy műanyagból készülő, cserélhető tágulási zónához csatlakozik. Burkolt felületeknek fix épületelemekhez, pl. nyílászárókhoz való csatlakoztatására szolgál.
A Schlüter®-DILEX-EKSB egy szegélyvédelemmel ellátott dilatációs profil különböző padlófelületi rétegekhez és egyéb, vékony padlóburkolatokhoz. Van egy nemesacél készült oldalsó rögzítő szára, ami egy fixen hozzá rögzített, puha műanyagból készült tágulási zónát képez.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
Fax: + 36 1 412 0190
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

image
Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?