logo

Kötőanyaggal történő burkolatfektetés

© Villeroy & Boch, V & B Fliesen GmbH

A teraszokat és járdákat csemperagasztó vagy habarcs felhasználásával is kialakíthatjuk. A kötőanyaggal történő burkolatfektetésnél a burkolatot az aljzatra ragasztjuk úgy, hogy az ne tudjon megbillenni vagy elmozdulni. Ez lehetővé teszi a többrétegű burkolható vízszigetelésnek rendszerben történő alkalmazását, ami által elkerülhető, hogy nedvesség jusson be az épület szerkezetébe. A vizet a drénréteg elvezeti, ami ráadásul megvédi a burkolatot a fagyási károktól, hiszen nem alakulnak ki jéglencsék.

Schlüter®-DITRA és Schlüter®-DITRA-DRAIN

Schlüter®-DITRA és Schlüter®-DITRA-DRAIN

A kötőanyaggal készülő teraszburkolatok kialakításánál fontos a kontrollált vízelvezetés. A Schlüter-termékek különféle nagy formátumú lap alkalmazását támogatják és ezeknek a termékeknek az egymással való kombinációja megbízható vízszigetelést és vízelvezetést biztosít.
tovább

Esztriches szerkezetek Schlüter®-BEKOTEC alkalmazásával

Esztriches szerkezetek Schlüter®-BEKOTEC alkalmazásával

A kötőanyag felhasználásával vékony aljzatra készülő burkolatok kialakítása komoly kihívást jelent. A Schlüter-termékek alkalmazása különösen vékony rétegrend-kialakítást tesz lehetővé és megakadályozza a repedések keletkezését az alaktorzulásokat. Így Ön nem csak anyagot és terhelő tömeget takarít meg, hanem időt is.
tovább

Burkolható vízszigetelés rendszermegoldásként

Burkolható vízszigetelés rendszermegoldásként

A kötőanyaggal készített burkolatok esetében különösen fontos az, hogy megvédjük a tartószerkezetet a behatoló víztől. Minden helyszín egyedi, mely egyedi megoldást kíván úgy a vízszigetelésre, mint a vízelvezetésre - lehetőleg rendszerként. A Schlüter-rendszer komponensei képesek erre. Nálunk egymásra van hangolva a vízszigetelés, a vízelvezetés, a padlóösszefofolyók és a vízköpők - és mindez a DIN 18531 szabványnak megfelelő módon.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
Fax: + 36 1 412 0190
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

image
Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?