logo

04.09.2013

Figyelem savak!

Védelem a problémás zónák számára is.

Ha a kerámia-burkolatot a mi termékeinkkel rakják le, megfelel a kihívásnak? A savállóság számunkra nem helyiség kérdése. A problémás felületek számunkra már évtizedek óta a mindennapi dolgokhoz tartoznak. 

A tevékenységi körünk az iparban igen nagy. Tehát kalkuláljunk a mechanikai terheléssel mint lényegi tényezővel.  A részleteket beazonosítjuk, hogy célirányosan tudjunk beavatkozni.  Ez számunkra ugyanúgy a mindennapok témái közé tartozik, mint az a kérdés, hogy az egész jól is nézzen ki. 

Schlüter®-DILEX-EMP

Schlüter®-DILEX-EMP

A Schlüter®-DILEX-EMP nemesacélból készített dilatációs profil, mely a nútos-rugós csatlakozása miatt képes a vízszintes elmozdulások felvételére.
tovább

Schlüter®-DILEX-KS/-KSA/-EKSB

Schlüter®-DILEX-KS/-KSA/-EKSB

A Schlüter®-DILEX-KS egy szegélyvédővel ellátott, alumínium vagy nemesacél oldalsó rögzítőszárból és cserélhető műanyag tágulási zónából álló dilatációs profil.
A Schlüter®-DILEX-KSA egy szegélyvédelemmel ellátott csatlakozó profil, ami áll egy alumíniumból, vagy nemesacélból készült oldalsó rögzítő szárból, ami lágy műanyagból készülő, cserélhető tágulási zónához csatlakozik. Burkolt felületeknek fix épületelemekhez, pl. nyílászárókhoz való csatlakoztatására szolgál.
A Schlüter®-DILEX-EKSB egy szegélyvédelemmel ellátott dilatációs profil különböző padlófelületi rétegekhez és egyéb, vékony padlóburkolatokhoz. Van egy nemesacél készült oldalsó rögzítő szára, ami egy fixen hozzá rögzített, puha műanyagból készült tágulási zónát képez.
tovább

Schlüter®-DILEX-EDP

Schlüter®-DILEX-EDP

A Schlüter®-DILEX-EDP egy nemesacélból készült dilatációs fugaprofil, amely a nútféderes csatlakozása révén képes a vízszintes irányú mozgások felvételére.
tovább

Schlüter®-DILEX-HKS/-EHK

Schlüter®-DILEX-HKS/-EHK

A Schlüter®-DILEX-HKS a nemesacél sarokprofil és a rugalmas dilatációs profil kombinációja a padlólapok illetve a padló / fal csatlakozásoknál.
A Schlüter®-DILEX-EHK egy teljes egészében nemesacél sarokprofil a magas higiéniai igényű belső falsarkokhoz és a padló / fal csatlakozásokhoz.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
Fax: + 36 1 412 0190
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

image
Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?