logo

Hangsúlyok képzése Schlüter®-LIPROTEC segítségével

Ez az! A Schlüter®-LIPROTEC-család fényprofiljai különösen jól érvényesülnek konyhákban.

A beépítési lehetőségek szinte végtelenek: Egy színes aláfestésű konyhablokk ugyanúgy kialakítható Schlüter®-LIPROTEC-kel, mint egy elegáns fénycsík a munkaasztal-peremén vagy egy olyan direkt megvilágítás, amely a csempéből látszik aláömleni.

Indirekt lábazat-világítás

Az indirekt lábazat megvilágítás elképesztő hatásokat biztosít. A fényhangsúlyok képesek egész konyhaszigeteket lebegtetni és teljesen súlytalan megjelenést kölcsönözni, míg a konyhafrontok színes aláfestése egészen új hangsúlyokat hoz a konyhába.

Schlüter®-LIPROTEC-WS /-WSQ /-WSK

Schlüter®-LIPROTEC-WS /-WSQ /-WSK

A Schlüter-LIPROTEC-WS egy eloxált alumíniumból készült kiváló minőségű tartóprofil falsíkból kiemelt falitábláknak a profilba berakott különböző Schlüter-LIPROTEC-ES LED-sávokkal történő megvilágításához. Két különböző diffúzorlemezzel kombinálva eltérő fényhatások jönnek létre. Így választhatóan megvalósítható a fali előépítmények visszaugró, közvetett avagy közvetlen megvilágítása.
tovább

Megvilágítás a csempetükörből

Nemes csempelezárás fénnyel kombinálva – ezt csak a Schlüter®-LIPROTEC tudja. Az indirekt megvilágításnál úgy tűnik, hogy a fény közvetlenül a csempeburkolatból sugárzik. Így lehet például egy indirekt boltív-világítást a mennyezet vagy a padló felé megvalósítani.

Schlüter®-LIPROTEC-VB

Schlüter®-LIPROTEC-VB

A Schlüter-LIPROTEC-VB egy kiváló minőségű falicsempe lezáróprofil 25 mm széles látszófelülettel. A profil Schlüter-LIPROTEC-ES LED-sávok befogadására elő van készítve és két különböző diffúzorlemezzel kombinálva eltérő fényhatásokat tud elérni.
tovább

Lineáris kiemelő megvilágítás

Filigrán vagy erőteljes. Fehér vagy tarka. A csempében vagy a vakolt falban. A Schlüter®-LIPROTEC család profiljaival számtalan különböző kialakítási lehetőség adódik. Egy azonban mindegyikre áll: Valóban jól néznek ki!

Schlüter®-DESIGNBASE-QD

Schlüter®-DESIGNBASE-QD

Időtlen QUADEC-design korszerű LED-technikával kombinálva: A Schlüter-DESIGNBASE-QD segítségével gyermekjátékká válik megvilágított lábazatok és szegélyek készítése. Munkalapok vagy vázas ill. KERDI-BOARD-ból készült falszerkezetek szintén egy szempillantás alatt kaphatnak világító lezárást.
tovább

Schlüter®-LIPROTEC-LL

Schlüter®-LIPROTEC-LL

A Schlüter-LIPROTEC-LL segítségével számos egyedi kiemelő világítást tud létrehozni. Egyszerű U-alakú keresztmetszetével a Schlüter-LIPROTEC-LL a legkülönbözőbb beépítési szituációkhoz alkalmas az új építéseknél és a felújításoknál.
tovább

Munkalapok

A Schlüter®-LIPROTEC-kel a munkalap blikkfanggá válik. A csempeburkolat felül. A megvilágítás a peremnél. A munkalap szélén a profilok alkalmasak egy lefelé sugárzó decens fénycsík létrehozására is. Így a bútor-előlapok összejátszásával sajátos hatásokat lehet elérni.

Schlüter®-LIPROTEC-PB

Schlüter®-LIPROTEC-PB

A Schlüter-LIPROTEC-PB egy eloxált alumíniumból készült lépcsőél-profil 25 mm széles látszófelülettel. A profil Schlüter-LIPROTEC-ES LED-sávok befogadására elő van készítve és a Schlüter-lépcsőprofilokkal együtt vonzó lépcsőél- megvilágítást képes létrehozni.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
Fax: + 36 1 412 0190
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

image
Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?