logo

Hangsúlyozás fénnyel

A Schlüter-LIPROTEC-LLE termékkel a Schlüter-Systems egy olyan eloxált vagy fehér színű, porszórt alumíniumból készült kiváló minőségű tartóprofilt mutat be, amely a különböző Schlüter-LIPROTEC-ES LED-sávokkal történő megvilágítás befogadására alkalmas. Ez a LIPROTEC-program első olyan profilja, amely egy klip-rendszer segítségével egyszerűen rögzíthető bármely alkalmas felületre, vagy csemperagasztóba ágyazható. A profil segítségével - hangsúlyokat képezve - megvilágíthatunk belső vagy külső falsarkokat akár vízszintesen, akár függőlegesen. Az illeszkedő idomok azt is lehetővé teszik, hogy a profil körbefusson a sarkokon. A végzárók és a belső, valamint külső sarkok ugyanúgy részét képezik a kínálatnak, így a legapróbb részletekig kigondolt, makulátlan kivitelezést tesznek lehetővé.

Bolognában a „Technika és dizájn profilokkal“ című kiállítási terület szintén újdonságokat ígér: Az elegáns Schlüter-FINEC záróprofilokhoz mostantól már sarok-szettek is kaphatók, úgy nemesacél, mint matt, eloxált alumíniumból és az idei évben bemutatott új FINEC-profilokhoz strukturált felületű porszórt alumíniumból. Az utóbbiak kaphatók a Schlüter-TRENDLINE sorozat mind a tíz színárnyalatában, valamint matt briliáns fehér, vagy matt grafit-fekete színben. A Schlüter-FINEC profil a csempék, az üvegmozaikok külső peremeit vagy a vakolt, illetve a simított felületeket keskeny csíkkal, elegánsan zárja le és a visszafogott külső megjelenésével hagyja érvényesülni a burkolatot.

A Schlüter-DILEX-sorozat profiljai számos megoldást kínálnak a karbantartást nem igénylő, tartós dilatációs fugákhoz. Az Iserlohnból érkező vállalat ezekből a profilokból számosat új színekben mutat be Bolognában: a DILEX-KS, -BWB, -BWS, BWA és -KSBT mostantól bizonyos burkolat vastagságokhoz már kaphatók krém, sötét-antracit, fuga-szürke és kő-szürke színben is. Ezeken túlmenően a Schlüter-Systems a fuga-kereszteződésekhez új betéteket is bemutatott. Gyorsan és precízen lehet a mezőhatároló fugáknál a kereszteződési pontokat létrehozni a Schlüter-DILEX-KS termék esetén csakúgy mint az épületszerkezeti dilatációs fugáknál a Schlüter-DILEX-KSBT termék esetén.

FényProfilTechnika

FényProfilTechnika

A fény felhasználása egy tér-atmoszféra létrehozásához meghatározó fontosságú. A puszta megvilágítási hatáson túlmenően a modern világítástechnikával kreatívan és dekoratívan lehet tereket alakítani.
tovább

Schlüter®-FINEC

Schlüter®-FINEC

A Schlüter®-FINEC magas minoségu nemesacélból vagy eloxált alumíniumból készülo záróprofil csempével, üvegmozaikkal burkolt, vagy vakolt/simított felületu külso sarkokhoz. A profil lezáró szára megvédi a burkolat szélét a mechanikai sérülésektol, és elegáns, alig észreveheto élkialakítást képez.
tovább

Schlüter®-DILEX-KS/-KSA/-EKSB

Schlüter®-DILEX-KS/-KSA/-EKSB

A Schlüter®-DILEX-KS egy szegélyvédővel ellátott, alumínium vagy nemesacél oldalsó rögzítőszárból és cserélhető műanyag tágulási zónából álló dilatációs profil.
A Schlüter®-DILEX-KSA egy szegélyvédelemmel ellátott csatlakozó profil, ami áll egy alumíniumból, vagy nemesacélból készült oldalsó rögzítő szárból, ami lágy műanyagból készülő, cserélhető tágulási zónához csatlakozik. Burkolt felületeknek fix épületelemekhez, pl. nyílászárókhoz való csatlakoztatására szolgál.
A Schlüter®-DILEX-EKSB egy szegélyvédelemmel ellátott dilatációs profil különböző padlófelületi rétegekhez és egyéb, vékony padlóburkolatokhoz. Van egy nemesacél készült oldalsó rögzítő szára, ami egy fixen hozzá rögzített, puha műanyagból készült tágulási zónát képez.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?