logo

Kerestük, hogy mi a perfekt ipari konyha titka.

Az ipari konyhák és laboratóriumok folyamatosan nagy nyomás alatt vannak. Nem csoda, ha az anyag megválasztásakor a terhelhetőség az alapvető szempont. Emellett a nem megfelelően kialakított alapfelületek és a nedvesség okoznak problémát.

Rendszermegoldásaink pontosan erre reagálnak. A cél, hogy a kerámiának olyan időtállóságot és tömörséget adjunk, amivel a karbantartási és ápolási költségeket minimálisra tudjuk leszorítani és a kapcsolódó költségeket eleve elkerüljük. Ez további védelmet jelent a működő üzemben és ugyanakkor Önnek a befektetés biztonságát nyújtja.

Az időtlen-semleges és úgymond tiszta optikai megjelenés  a kerámiánál önmagában is együtt jár egy pozitív mellékhatással. Talán Ön is úgy dönt, hogy a konyhai lapokra is. Vápa-csatlakozásaink már garantáltan maguk mögött tudták a kísérleti nyúl időszakot...

Schlüter®-KERDI / KERDI-KEBA

Schlüter®-KERDI / KERDI-KEBA

A Schlüter®-KERDI egy közvetlenül burkolható polietilén vízszigetelő lemez, amelynek a burkolólap rögzítése érdekében mindkét oldala fátyolszövettel van ellátva. Különösen jó gipszkarton vagy vegyes falszerkezeteknél, zuhany és medence burkolások esetén is. A Schlüter®-KERDI-DS a magas páradiffúziós ellenállása miatt párazáró rétegként is alkalmas, csempeburkolattal kombinálva.
A Schlüter®-KERDI-KEBA mindkét oldalán fátyolszövettel burkolt polietilén toldó-hajlaterősítő, szigetelő szalag a toldások és a fal-padló csatlakozások szigeteléséhez.
tovább

Schlüter®-DITRA 25

Schlüter®-DITRA 25

A Schlüter®-DITRA egy négyzet alakú mélyedésekkel rendelkező, közvetlenül burkolható polietilén lemez, melynek hátoldala rögzítő fátyollal van kasírozva. Elválasztó rétegként, többrétegű vízszigetelés részeként mint vízszigetelő, páranyomás kiegyenlítőként, repedés-áthidalóként egyaránt univerzális alapul szolgál a burkolólapokhoz, kültérre és beltérre.
tovább

Schlüter®-DILEX-HKS/-EHK

Schlüter®-DILEX-HKS/-EHK

A Schlüter®-DILEX-HKS a nemesacél sarokprofil és a rugalmas dilatációs profil kombinációja a padlólapok illetve a padló / fal csatlakozásoknál.
A Schlüter®-DILEX-EHK egy teljes egészében nemesacél sarokprofil a magas higiéniai igényű belső falsarkokhoz és a padló / fal csatlakozásokhoz.
tovább

Schlüter®-ECK-E

Schlüter®-ECK-E

A Schlüter®-ECK-E két különböző hajlásszöggel készűlt, előre beépítendő nemesacél sarokprofil, mely stabil védelmet nyújt a kerámia burkolatnak. A kistancolt rögzítőlábak stabilan ágyazódnak a csemperagasztóba.
tovább

Schlüter®-ECK-K /-KHK /-KI

Schlüter®-ECK-K /-KHK /-KI

Schlüter®-ECK-K /-KHK /-KI rozsdamentes acél sarok profil utólag a külső és a belső sarkában csempe vagy egyéb falburkolat.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
Fax: + 36 1 412 0190
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

image
Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?