logo

KÖRNYEZETBARÁT & KÉNYELMES.

Energia-megtakarítás, költségcsökkentés!

A kerámia-klímapadló szabadalmaztatott vékonyrétegű szerkezete miatt csupán vékony esztrich réteget kell felfűteni. Így a padlófűtés energiatakarékosan és gyorsan működtethető
alacsony előremenő hőmérséklettel. A Schlüter®-DITRA egyenletesen osztja el a hőt gyorsan, nagy felületen és otthonos hőérzetet biztosít.

A kerámia-klímapadló kiválóan alkalmas környezetbarát hőszivattyús fűtési rendszerek üzemeltetésére is. De az alacsony előremenő hőmérséklet által a hagyományos hőforrásokkal is kímélheti a környezetet és a pénztárcáját.

Schlüter®-BEKOTEC

Schlüter®-BEKOTEC

A Schlüter®-BEKOTEC biztonságos burkolati konstrukciós technika repedésmentes és biztonságosan muködo esztrichek és futoesztrichek készítéséhez alacsony konstrukciós magasságokkal 52 mm-tol (beleértve. 20 mm szigetelést). A csempe és a természetes kolapok mellett más burkolóanyagok is lerakhatók a BEKOTEC-esztrichre.
tovább

Schlüter®-BEKOTEC-EN 23 F

Schlüter®-BEKOTEC-EN 23 F

Schlüter®-BEKOTEC-F biztonságos burkolati konstrukciós technika repedésmentes és biztonságosan működő esztrichek és fűtőesztrichek készítéséhez nagyon alacsony konstrukciós magasságokkal 31 mm-től. A csempe és a természetes kőlapok mellett más burkolóanyagok is lerakhatók a BEKOTEC-esztrichre.
tovább

Schlüter®-DITRA

Schlüter®-DITRA

A Schlüter®-DITRA egy négyzet alakú mélyedésekkel rendelkező, közvetlenül burkolható polipropilén háló, melynek hátoldala rögzítő fátyollal van kasírozva. Elválasztó rétegként, többrétegű vízszigetelés részeként mint vízszigetelő, páranyomás kiegyenlítőként, repedés-áthidalóként egyaránt univerzális alapul szolgál a burkolólapokhoz, kültérre és beltérre.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
Fax: + 36 1 412 0190
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

image
Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?

image
Előre menő hőmérséklet

Előre menő hőmérsékletnek a kerámia-klímapadlóban vezetett hőátadó médium (pl. víz) hőmérsékletét nevezzük. Az előre menő hőmérséklet magassága függ a hőleadó felületektől és az egyes helyiségek hőigényétől.

Ez korábban a hagyományos rendszerekben ez 70 – -90°C között volt.

A mintegy 30°C-os alacsony előremenő hőmérséklet predesztinálja a Schlüter®-BEKOTEC-THERM-et arra, hogy ideális partner legyen a hőszivattyúval és a napelemes technikával való kombinálásra – ezeknek az energiája elegendő is arra, hogy a használati melegvizet a konyha és a fürdőszoba számára előállítsa.