logo

Lépcsőprofilok utólagos beépítéshez

Legkésőbb akkor, amikor  az utódok megteszik az első önálló lépéseiket,  tudatossá válik az is, hogy a lépcső, csempe-vagy természetes burkolattal ellátva is a potenciális veszélyek közé tartozik. Az alternatív megoldások: Vagy el kell távolítani és újraépíteni vagy profilokat ragasztani rá.

A  Schlüter®-TREP-EK és Schlüter®-TREP-GK révén a Schlüter-Systems utólag beépíthető lépcsőprofilokat alakított ki.
Ezekkel a profilokkal nagyfokú lépésbiztonság alakítható ki utólagosan is, a Schlüter®-TREP-EK az R10 V4-gyel és a Schlüter®-TREP-GK az R11-mal együtt került minősítésre, és így pl. az iskolákban, óvodákban és sportlétesítmények öltözőiben való beépítésére is alkalmas.

AQ szerelése gyors és egyszerű: A Schlüter®-KERDI-FIX szerelési ragasztóval vagy megfelelő epoxigyanta-ragasztóval a lépcsőprofil egyszerűen a lépcsők fellépő élére ragasztható. A Schlüter®-TREP-EK lépésfelületének nem csak a vájatos pofilja, illetve a Schlüter®-TREP-GK ásványi szemcséi, hanem a lépcső élének kihangsúlyozása is fokozzák a biztonságot.

A profilok utólagos ragasztásával a Schlüter®-TREP-EK és a Schlüter®-TREP-GK kiválóan alkalmasak felújításokhoz, különösen akkor, ha a lépcső burkolata, a sérült szegélyektől eltekintve még kifogástalan állapotban van. A Schlüter®-TREP-EK és a Schlüter®-TREP-GK lefedi a csempe- illetve természetes kő burkolat érzékeny szegélyeit is, ezzel hatékony védelmet adnak az ütések miatti károsodással szemben.
A magas minőségű nemesacél a profiloknak megadja a szükséges ellenállóképességet, az agresszív tisztítószerekkel szemben is. A fémes felület ezen túlmenően igényes optikai megjelenésű is. A TREP családhoz tartozó profilok három sín-hosszúsággal kaphatók: 2,50 méter, 1,50 méter valamint 1 méter.

Schlüter®-TREP-E/-EK/-EFK

Schlüter®-TREP-E/-EK/-EFK

Schlüter®-TREP-E - nemesacél lépcsőprofil speciális csúszásgátló profilkialakítással. A lépcső homloklapjára helyezett burkolólap vágott éle a profilba csúsztatható.
A Schlüter®-TREP-EK nemesacélból kialakított speciális csúszásgátlással ellátott lépcsőprofil, a lépcsők élének biztos és optikailag igényes kialakítására. Utólag ragasztható rá csempeburkolattal vagy természetes kő burkolattal ellátott lépcsőkre.
A Schlüter®-TREP-EFK nemesacélból készülo profil speciális csúszásgátló felületkiképzéssel rendelkezik a lépcsok biztonságos és igényes kialakításához. Szerelo- ragasztóval rögzítheto a burkolatba elore kimart mélyedésbe, vagy utólag ráragasztható a lépcsofokokra.
tovább

Schlüter®-TREP-G /-GL /-GK /-GLK

Schlüter®-TREP-G /-GL /-GK /-GLK

A Schlüter®-TREP-G /-GL lépcsőprofil szálcsiszolt nemesacélból készül, beleragasztott csúszásgátló felülettel.
Schlüter®-TREP-GK /-GLK lépcsőprofil szálcsiszolt nemesacélból beleragasztott csúszásgátló felülettel. Utólag felragasztható a csempéből vagy természetes kőből készült lépcsőlapokra.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
Fax: + 36 1 412 0190
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

image
Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?