logo

Lépcsőprofilok

A lépcsőfokok szélei erős mechanikai terhelésnek vannak kitéve és balesetveszélyesek. A Schlüter-TREP-profilok csúszásgátló kivitelük és optikai felismerhetőségük révén biztonságosabbak. Óvják a lépcsőfokok peremét, és ezáltal biztosítják, hogy a lépcsők burkolata ne károsodjon. A Schlüter®-TREP profilok ideálisan kombinálhatók a Schlüter®-LIPROTEC fényprofil technikával a lépcsőfokok megvilágítására.

Schlüter®-TREP-V

Schlüter®-TREP-V

A Schlüter-TREP-V lépcsőprofilok alumíniumból készülnek cserélhető, csúszásgátló műanyag fellépő felülettel. A fellépő felület színét egy széles skálán választhatja ki, így biztosítva a szükséges konsztrasztot a burkolat mellett.
tovább

Schlüter®-TREP-S/-B

Schlüter®-TREP-S/-B

A Schlüter®-TREP-S / -B lépcsőprofilok alumíniumból vagy nemesacélból készülnek cserélhető, csúszásgátló müanyagcsíkkal.
tovább

Schlüter®-TREP-E/-EK/-EFK

Schlüter®-TREP-E/-EK/-EFK

Schlüter®-TREP-E - nemesacél lépcsőprofil speciális csúszásgátló profilkialakítással. A lépcső homloklapjára helyezett burkolólap vágott éle a profilba csúsztatható.
A Schlüter®-TREP-EK nemesacélból kialakított speciális csúszásgátlással ellátott lépcsőprofil, a lépcsők élének biztos és optikailag igényes kialakítására. Utólag ragasztható rá csempeburkolattal vagy természetes kő burkolattal ellátott lépcsőkre.
A Schlüter®-TREP-EFK nemesacélból készülo profil speciális csúszásgátló felületkiképzéssel rendelkezik a lépcsok biztonságos és igényes kialakításához. Szerelo- ragasztóval rögzítheto a burkolatba elore kimart mélyedésbe, vagy utólag ráragasztható a lépcsofokokra.
tovább

Schlüter®-TREP-G /-GL /-GK /-GLK

Schlüter®-TREP-G /-GL /-GK /-GLK

A Schlüter®-TREP-G /-GL lépcsőprofil szálcsiszolt nemesacélból készül, beleragasztott csúszásgátló felülettel.
Schlüter®-TREP-GK /-GLK lépcsőprofil szálcsiszolt nemesacélból beleragasztott csúszásgátló felülettel. Utólag felragasztható a csempéből vagy természetes kőből készült lépcsőlapokra.
tovább

Schlüter®-TREP-FL

Schlüter®-TREP-FL

A Schlüter®-TREP-FL egy félkörben viszszahajló formát alkotó, alumíniumból vagy nemesacélból készülő lépcsőprofil, csúszásbiztos profilképzéssel, mellyel a lépcsők éle optikailag igényesen alakítható ki. Csempeburkolattal vagy természetes kő burkolattal ellátott lépcsőknél lehet alkalmazni.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?