logo

Modern fürdőszoba világítás Schlüter®-LIPROTEC-kel

Badezimmerbeleuchtung mit Schlüter-LIPROTEC

A LIPROTEC segítségével kiemelhet bizonyos látványelemeket a fürdőszobájában, pl. egy lábazat-megvilágítással vagy egy falfülke megvilágításával.

A fürdőszobai világításnak sokféle igényt kell kielégítenie: A tökröt a fésülködéshez és a reggeli készülődéshez árnyékmentesen kell megvilágítani. Ahhoz, hogy a fürdőkádban vagy a tusolóban kikapcsolódjunk, előnyösebb, ha meleg tónusokat választunk. A kissé zeg-zugos fürdőszobákban és tusolókban fontos, hogy minden sarok ki legyen világítva.

A Schlüter-LIPROTEC-kel Ön megkapja azt a rugalmasságot, hogy választhat a színárnyalatok között és a LED-es világítást vizes helyiségekben is be lehet kötni a csempézett felületek alatt.

A tükröt és a falszakaszokat a Schlüter-LIPROTEC-kel zavaró árnyékok nélkül tudja megvilágítani. zoom
Lábazati világításnál pedig szinte lebeg a kád a térben. zoom

Fürdőszoba tükör LED-világítással

A LED-es kerettel ellátott tükör és mosdó lágy, vakítástól és árnyéktól mentes megvilágítást nyújt a fürdőszobában. A tükör felülete - ha Ön úgy kívánja, akkor szinte egybeolvad a környező anyaggal, vagy szándékos fény- és színkontrasztok alkalmazásával ki is emelheti azt a környezetéből. Így a hétköznapi dolgok hirtelen új színben tűnnek fel.

Legyen az a látható keret megvilágítása, vagy láthatatlan a "csempéből érkező fény", fehér, vagy színes árnyalatok – Öné a választás.

Az indirekt módon megvilágított tükrök optikailag kiemelkednek a falból és kellemes atmoszférát adnak a fürdőszobának. zoom
A közvetlenül megvilágított tükrök tökéletesen alkalmasak a frizura, a make-up készítéshez és bárhol, ahol Önnek árnyékmentes erős világításra van szüksége. zoom

Megvilágított falfülkék

A tusolóban vagy a kádnál a megvilágított falfülkékben mindig kéznél vannak a kellékek és egyúttal fényben is "fürdenek", olyan fényben, amit Ön az egyéni igényeihez tud igazítani – az a Schlüter-Systems-szel "gyerekjáték". A Schlüter-KERDI-BOARD-NLT plug & play falfülkék a kezdőknek szánt LIPROTEC-EASY sorozatból már előregyártottak, vízszigeteltek és tartalmazzák a LED-világítást is. Választhat a különféle meleg fehér, semleges fehér vagy színes és fehér megvilágítási készletek közül és az IP67-es védelemnek köszönhetően alkalmazhatja ezeket a vizes helyiségekben is.

A falfülkék helyet adnak a dekorációnak, a samponnak vagy a törülközőknek. A színes RGB+W fényekkel Ön a fürdőjében olyan hangolatot teremt, amilyenre csak vágyik. zoom
A Schlüter-KERDI-BOARD-NLT termékek előre gyártott falfülkék plug & play modulokkal. A beépítésük szinte gyerekjáték. zoom

Fürdőkád megvilágított lábazattal

A LED-es lábazatvilágítás mellett a fürdőkád optikailag szinte lebeg a térben; ezzel "felkönnyíti" azt - itt használjon nyugodtan izgalmas kontrasztokat. A fénycsíkokkal együtt bizonyos elemeket tetszetős módon kiemelhet, így kellemes egyenletes megvilágítást érhet el anélkül, hogy éles fénnyel megvilágított és árnyékos területek jönnének létre. A Schlüter-LIPROTEC minimum vízsugár elleni védelmet (IP65/IP67) biztosít a víz közelében történő alkalmazás esetén. Ezen túlmenően - rendszerről lévén szó - az egyes elemek úgy vannak egymásra hangolva, hogy a fürdőkádak megvilágítása és a többi alkalmazási terület, mint pl. a megvilágított tükrök, a falfülkék és a tusolók egy egységes megvilágítási koncepció részei.

"Hadd lebegjen az a fürdőkád" - egészen egyszerűen pl. a Schlüter-LIPROTEC-LLPM plug & play LED-moduljaival. zoom
A sarokkádak lábazatát is megvilágíthatja a Schlüter-LIPROTEC-kel. A szükséges anyagok összeállításában segít Önnek a LIPROTEC-konfigurátor. zoom
LIPROTEC-EASY

LIPROTEC-EASY

Egyéni megvilágítás egyszerűen – kényelmes egymáshoz csatlakoztatható rendszerek és egyszerű szerelés, ezek teszik a Plug & Play-sorozatot mindentudóvá, még akkor is, ha nem vagyunk szakemberek.
tovább

LIPROTEC-PRO

LIPROTEC-PRO

A Schlüter-LIPROTEC-PRO a jól bevált és sokféleképpen kombinálható fényprofil-technika profik részére.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
Fax: + 36 1 412 0190
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

image
Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?