logo

Sarkok és lezárók

A Schlüter®-QUADEC, -RONDEC, -JOLLY, -SCHIENE és -FINEC sorozatokhoz tartozó profilok mechanikai terhelésnek ellenálló és dekoratív lezárásokat eredményeznek a falburkolatoknál és a csempéből, illetve természetes kőből készülő lábazat- szegélyeknél. A számos anyag- és színváltozat révén ezekkel a profilokkal a kreativitásnak nincsenek határai. A dekoratív DESIGNLINE- és QUADEC-FS bordűr-profilokkal kombinálva a Schlüter rendszer alkalmazásával lehetséges a hangsúlyozottan dizájnos kivitelezés.

Schlüter®-QUADEC

Schlüter®-QUADEC

A Schlüter®-RONDEC egy dekoratív profil a csempeburkolatok szimmetrikus külső sarokéleihez, valamint lábazat- és burkolatlezárások kialakítására.
tovább

Schlüter®-RONDEC

Schlüter®-RONDEC

A Schlüter®-RONDEC egy dekoratív szimmetrikusan kerekített falburkolat külső sarkaira, illetve lábazat és falburkolat csatlakoztatására.
tovább

Schlüter®-JOLLY

Schlüter®-JOLLY

A Schlüter-JOLLY egy dekoratív, fémből készült élvédő profil a falburkolatok külső sarkaihoz, illetve lábazati és falburkolatok lezárására. A 90°-fokos lezáró szára megvédi a burkolatot a mechanikus sérülésektől. A kétoldali fugatávtartó gondoskodik a burkolólapok közötti fugakamra állandó méretéről.
tovább

Schlüter®-SCHIENE

Schlüter®-SCHIENE

A Schlüter-SCHIENE egy dekoratív, fémből készült élvédő profil a falburkolatok külső sarkaihoz, illetve lábazati és falburkolatok lezárására, amely óvja a burkolat éleit a mechanikus károsodástól. A fugatávtartó orr révén előre definiált fugakamra jön létre.
tovább

Schlüter®-FINEC

Schlüter®-FINEC

A Schlüter®-FINEC magas minoségu nemesacélból vagy eloxált alumíniumból készülo záróprofil csempével, üvegmozaikkal burkolt, vagy vakolt/simított felületu külso sarkokhoz. A profil lezáró szára megvédi a burkolat szélét a mechanikai sérülésektol, és elegáns, alig észreveheto élkialakítást képez.
tovább

Schlüter®-ARCLINE-APW

Schlüter®-ARCLINE-APW

A Schlüter-ARCLINE-APW egy dekoratív profil a fali csempeburkolatok fugáinak a kialakításához, mely vékony árnyékfuga kialakítását teszi lehetővé. Ez különösen alkalmas a Schlüter-ARCLINEBAK kiegészítők rögzítésére, melyekkel egyedivé varázsolhatja a fürdőszobáját. A profilt egy a profil színével megegyező színű, műanyag dekorációs betéttel szállítjuk, mellyel az árnyékfuga kívánság szerint lezárható.
tovább

Schlüter®-ARCLINE-APE

Schlüter®-ARCLINE-APE

A Schlüter-ARCLINE-APE egy dekoratív profil a csempézett polcok és épített elemek éleinél a fugák a kialakításához, mely vékony árnyékfugát képez. Ez különösen alkalmas a Schlüter-ARCLINEBAK kiegészítok rögzítésére, melyekkel egyedivé varázsolhatja a fürdoszobáját. A profilt egy a profil színével megegyezo színu, muanyag dekorációs betéttel szállítjuk, mellyel az árnyékfuga kívánság szerint lezárható.
tovább

Schlüter®-ARCLINE-BAK

Schlüter®-ARCLINE-BAK

A Schlüter-ARCLINE-BAK a KEUCO cég által gyártott, formatervezett fürdoszobai kiegészítoket takar, melyek színes, biztonsági edzett (Satinato, ESG) üvegre vannak eloszerelve. Az üveglapok hátoldalán egy rögzítés található, mellyel ezeket egyszeruen be lehet akasztani és tetszés szerint el lehet helyezni a Schlüter-ARCLINE profilokba. A KEUCO-dizájn-sorozatból való EDITION 400/ EDITION 11 és PLAN különféle színpalettát kínál és így a legkülönbözobb ízléseket is lefedi.
tovább

Schlüter®-DECO

Schlüter®-DECO

A Schlüter®-DECO 6 mm széles megjelenési felületű profil a csempeburkolatok dekoratív fugakialakításához. A Schlüter®-DECO-M és -MC használható külső falsarkok záróprofiljaként is. A Schlüter®-DECO alumíniumból, sárgarézből és nemesacélból készül és padlóburkolatok kialakítására alkalmas.
tovább

Schlüter®-INDEC

Schlüter®-INDEC

Schlüter®-INDEC záróprofil eloxált alumíniumból készül a csempével burkolt külső falsarkok és csatlakozások lezárásához. A profil látható felülete egy negatív visszaugró díszhornyot képez.
tovább

Schlüter®-ECK-E

Schlüter®-ECK-E

A Schlüter®-ECK-E két különböző hajlásszöggel készűlt, előre beépítendő nemesacél sarokprofil, mely stabil védelmet nyújt a kerámia burkolatnak. A kistancolt rögzítőlábak stabilan ágyazódnak a csemperagasztóba.
tovább

Schlüter®-ECK-K /-KHK /-KI

Schlüter®-ECK-K /-KHK /-KI

Schlüter®-ECK-K /-KHK /-KI rozsdamentes acél sarok profil utólag a külső és a belső sarkában csempe vagy egyéb falburkolat.
tovább

Schlüter®-DESIGNLINE

Schlüter®-DESIGNLINE

A Schlüter®-DESIGNLINE bordűrprofillal a falburkolatok optikailag tetszetősebbé tehetők. Kiválóan kombinálható a megfelelő Schlüter®-RONDEC-/QUADEC profilokkal.
tovább

Schlüter®-QUADEC-FS

Schlüter®-QUADEC-FS

A Schlüter®-QUADEC-FS egy dekoratív bordűr profil, amely ornamentikaként, egyedi díszítések befoglalására alkalmas, pl üveg/kerámia mozaikok vagy egyéb betétek tartós és biztonságos rögzítéséhez.
tovább

Schlüter®-DECO-DE

Schlüter®-DECO-DE

Schlüter®-DECO-DE nemesacélból készült magas minőségű záróprofil csempeburkolatú külső falsarkok 135°-os lezárásához, kiváló élvédelmet biztosít.
tovább

Schlüter®-DECO-SG

Schlüter®-DECO-SG

A Schlüter®-DECO-SG dekoratív profil a csempeburkolatok fugáinak kialakításához. 12 mm széles árnyékfugát képez. A fuga ideálisan alkalmas az üvegpanelek fogadására és rögzítésére a padló és falicsempe sikjába süllyesztve (pl épített zuhany leválasztásánál).
tovább

Schlüter®-DESIGNBASE-SL

Schlüter®-DESIGNBASE-SL

A Schlüter-DESIGNBASE-SL profil magas minőségű porszórt, vagy eloxált alumíniumból készült és utólagosan alkalmazható elegáns lábazat képzésre szolgál.
tovább

Schlüter®-DESIGNBASE-CQ

Schlüter®-DESIGNBASE-CQ

A Schlüter®-DESIGNBASE-CQ profil magas minőségű szinterezett vagy eloxált alumíniumból készült, és dekoratív megjelenésű lábazatburkolatok kialakítására szolgál. A műanyagból készült, állítható magasságú tartó profil integrált kamrái képesek a kábeleket elrejteni.
tovább

Schlüter®-RONDEC-DB

Schlüter®-RONDEC-DB

A Schlüter®-RONDEC-DB egy fali és lábazati lezáró profil, amely a hangsúlyosan előreálló profil íve által dekoratívvá teszi a lezárást.
tovább

Schlüter®-RONDEC-STEP/-STEP-CT

Schlüter®-RONDEC-STEP/-STEP-CT

Schlüter®-RONDEC-STEP élprofil kerámia vagy természetes ko burkolatot kapó konyhai és fürdoszobai munkalapokhoz vagy pultokhoz.
Schlüter®-RONDEC-STEP-CT szegélyprofil fuga-lépcsovel a munkalapokhoz vagy olyan lerakó felületekhez, amelyeket kerámiával burkolnak. A profilok közötti térben a felso rész burkolata tovább folytatható, vagy más, dekoratív elemek helyezhetok el benne.
tovább

Schlüter®-SCHIENE-STEP/-STEP-EB

Schlüter®-SCHIENE-STEP/-STEP-EB

Schlüter®- SCHIENE-STEP szegélyprofil fuga-lépcsovel olyan konyhai munkalapokhoz vagy lerakó felületekhez, amelyeket kerámiával burkolnak.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
Fax: + 36 1 412 0190
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

image
Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?