logo

Tárolóhely és lerakópolc a fürdőszobában – higiénikus, praktikus és elegáns

A Schlüter-KERDI-BOARD-N és a Schlüter-SHELF segítségével tárolóhelyeket és lerakópolcokat alakíthat ki a fürdőszobában

Gyorsan és biztonságosan alakíthat ki falfülkéket és lerakópolcokat a Schlüter-KERDI-BOARD-N előregyártott elemei segítségével.

A fürdőszobák ideális falburkolata a csempe. Itt a falfülkék és a lerakópolcok azok, amelyek tárolóhelyet teremtenek és segítenek rendet tartani.

A fürdőszobában vagy a tusolóban a falfülke a praktikus tárolóhely, melyet ráadásul könnyű tisztítani. Ugyanakkor a falfülkék kialakítása komoly ráfordítással jár. Az anyagokat méretre kell vágni és a sok sarkot egyenként kell a víz ellen szigetelni. A Schlüter-KERDI-BOARD-N terméknek köszönhetőn mindez már a múlté.

Falfülkék elválasztó polccal vagy anélkül

A Schlüter-KERDI-BOARD-N termékek olyan előregyártott, csempézhető falfülkék, amelyek hála a Schlüter-KERDI-felületnek tökéletesen vízszigeteltek és lényegileg csak a falfelületbe kell őket integrálni. Amennyiben két lerakó-felületet szeretne kialakítani a falfülkében, úgy Ön választhat két különböző, csempézhető elválasztó polcos falfülke közül. Vagy Ön jobban szeretne egy fémből készült polcot elválasztásul? Semmi probléma, ebben az esetben a Schlüter-SHELF-N a helyes választás. Ezt a szálcsiszolt nemesacélból vagy strukturált felületű alumíniumból készült lerakópolcot a csempézés során integráljuk a falfülkébe.

Biztonságos rögzítés – fúrás nélkül

Praktikus látványelem: A Schlüter-SHELF lerakópolcok optikailag illenek a vízelvezetés STYLE-Design megoldásaihoz.

A fémből készült falipolcok falfülkék nélkül is tetszetős lerakóhelyet teremtenek a fürdőszobában. Az ilyen polcok felszereléséhez gyakran meg kell fúrni a csempét, vagy a fugát, vagy éppen rosszul rögzíthető ragasztós és tapadókorongos megoldásokat választanak az emberek. A Schlüter-SHELF tusolópolcok ezzel szemben fúrás nélkül beépíthetők és mégis biztonságosan rögzíthetők. A Schlüter-SHELF-W a csempézés során kerül beépítésre a falba, melynek során a rögzítőlábakat a csempék teljes egészében eltakarják. Így a polc megjelenésében nem tolakodó, mégis nagy teherbírású.

Egyszerű beépítés – akár a csempézés után is

A sarokpolcok ragyogóan alkalmasak arra, hogy a testápolási termékeket elhelyezze a keskeny tusolóban. A Schlüter-SHELF-E egy olyan sarokpolc, amelyet akár utólag is rögzíteni lehet a csempézett falfelület fugáiba. Alternatív termék a Schlüter-SHELF-E, amelyet közvetlenül csempézéskor építünk be.

Larakópolcok minden stílushoz

Két különböző anyagból, öt különböző dizájnnal

A Schlüter-SHELF lerakópolcok különféle felület-kialakításuknak köszönhetően minden stílushoz illenek. Visszafogott eleganciát kínál a Schlüter-SHELF szálcsiszolt nemesacélból, míg a strukturált felületbevonatos polcok máris nyolc különböző színben kaphatók:

  • elefántcsont
  • krémszín
  • bézs-szürke
  • kő-szürke
  • bronz
  • sötét-antracit
  • matt briliáns fehér
  • matt grafit fekete

Ennek a széles színválasztéknak köszönhetően Ön a polcokat optikailag akár "bele is olvaszthatja" a csempe- vagy fugaképbe.

Ezen túlmenően Ön választhat a FLORAL, CURVE, PURE, SQUARE vagy a WAVE dizájn-változatok között.

A polc dizájnja ugyanakkor kombinálható a padlószintbe illeszkedő tusolóval: például a Schlüter-KERDI-DRAIN-STYLE pontszerű padlóösszefolyókkal vagy a Schlüter-KERDI-LINE-STYLE vonalmenti zuhanyfolyókákkal.

Ezzel a fürdőszobája kialakítása során egységes megjelenést biztosíthat.

A Schlüter-SHELF-E sarokpolc három különböző alakban kapható. Ezek utólag is beszerelhetők zoom
A Schlüter-SHELF termékek szálcsiszolt nemesacélból vagy strukturált bevonatú alumíniumból kapható elefántcsont, sötét antracit és kő-szürke színekben. zoom
Válasszon a FLORAL, CURVE, PURE, SQUARE vagy a WAVE dizájn között és kombinálja a Schlüter-SHELF-et a hozzá illő vízelvezetési termékekkel! zoom
A Schlüter-SHELF-W közvetlenül a csempézés során kerül beépítésre a falba. A rögzítőlábakat gondoskodnak a stabil teherbírásról. zoom
A Schlüter-SHELF-N egy elválasztó polc a KERDI-BOARD-N falfülkéhez, melynél választhatnak a nemesacél és az alumínium között. zoom

A fürdőszobai falfülkékkel és lerakópolcokkal kapcsolatos termékeinkről további információkat az alábbi oldalakon találnak:

Schlüter®-SHELF

Schlüter®-SHELF

A Schlüter-SHELF nem csak a fürdőben mutatós. Az elegáns STYLE-Design lerakópolc mindenütt praktikus, ahol csempeburkolat készül, vagy ahol már van csempézett falfelület.
tovább

Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter®-KERDI-BOARD

A Schlüter®-KERDI-BOARD multifunkcionális burkolási felületet ad a falaknál, ami egyúttal a csempeburkolattal együtt többrétegű vízszigetelést alkot és ezen túlmenően építőlemezként sok alkalmazási területet képes lefedni.
tovább

Schlüter®-KERDI-LINE

Schlüter®-KERDI-LINE

A Schlüter®-KERDI-LINE egy komplett szett, ami a padlószintbe illeszkedő tusolók vízszintes (Schlüter®-KERDI-LINE-V) és függőleges (Schlüter®-KERDI-LINE-H) vonali vízelvezetésére szolgál. Univerzálisan alkalmazható nagyobb felületekben a központi beépítésre, de falak közelében is. A folyóka-test körbefutó ragasztós peremén gyárilag kialakított és fixen felragasztott Schlüter®-KERDI mandzsetta található. Ezzel a folyókatest biztonságosan csatlakoztatható a többrétegű szigeteléshez úgy a padlóban, mint a felmenő falazatoknál.
tovább

Schlüter®-KERDI-DRAIN

Schlüter®-KERDI-DRAIN

A Schlüter®-KERDI-DRAIN egy, a Schlüter®-KERDI-vel való szigeteléshez, vagy egyéb többrétegű szigetelő rendszerhez megbízhatóan kapcsolható padlóösszefolyó rendszer.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
Fax: + 36 1 412 0190
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

image
Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?