logo

Tisztító-nyílások

Az ellátó- és szennyvízvezetékek elérése

Amennyiben a kádakat vagy eléfalazásokat csempeburkolattal látják el, az ellátó- és szennyvízvezetékek elérése karbantartási és javítási munkák céljából már nem biztosított. Ezeknél a felületeknél megfelelő javító-nyílásokat kell biztosítani.
Az erre szolgáló fémkeretek sokszor megzavarják az optikai megjelenés egységét, különösen a magas minőségű csempe- vagy természetes kőburkolatoknál. Ez különösen akkor igaz, ha nem felelnek meg a burkolóanyag méreteinek.

Karbantartó-nyílások rendszerben

A Schlüter®-REMA rendszer láthatatlanul zárja le a javító nyílásokat a csempézett falburkolatoknál. Ezek a javító mágnesek a csempe vastagságától és méretétől függetlenül használhatók és lehetővé teszi, hogy a javító nyílás pontosan beleilleszkedjenek a fugaképbe, így ne zavarj a csempeburkolat optikáját.

Schlüter®-REMA

Schlüter®-REMA

A Schlüter®-REMA rendszer a csempéből készült fali burkolatok kontrollnyílásainak láthatatlan lezárására szolgál. A Schlüter®-REMA a burkolólap vastagságától és méretétől függetlenül alkalmazható és tökéletesen alkalmazkodik a fugaképhez.
tovább

Az ön kapcsolattartója a
Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
Fax: + 36 1 412 0190
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

image
Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?