logo

Fényprofilok a fürdőszobában

A Schlüter®-LIPROTEC nem csak jól néz ki, hanem hihetetlenül rugalmas is. A fényprofilokat így a fürdőszobában is le lehet fektetni – még azokon a területeken is, amelyek vízzel is érintkezésbe kerülnek. Legyen az zuhanyozó, fürdőkád vagy dekorelem: A fényprofilok egyszerűen mindenhová illenek.

Fény a zuhanyzóban

LED-diódák és víz? Nem probléma a Schlüter®-LIPROTEC számára! A LED-sávok IP65 szintű tömítettek, így fröccsenő víz ellen ellen minden irányból védettek. Így bizonyos profil-geometriákat a zuhanyzóban is alkalmazni lehet. A profilokat azonban függőlegesen kell beépíteni, hogy ne tudjon bennük víz felgyülemleni.

Schlüter®-LIPROTEC-WS /-WSQ /-WSK

Schlüter®-LIPROTEC-WS /-WSQ /-WSK

A Schlüter-LIPROTEC-WS egy eloxált alumíniumból készült kiváló minőségű tartóprofil falsíkból kiemelt falitábláknak a profilba berakott különböző Schlüter-LIPROTEC-ES LED-sávokkal történő megvilágításához. Két különböző diffúzorlemezzel kombinálva eltérő fényhatások jönnek létre. Így választhatóan megvalósítható a fali előépítmények visszaugró, közvetett avagy közvetlen megvilágítása.
tovább

Schlüter®-DESIGNBASE-QD

Schlüter®-DESIGNBASE-QD

Időtlen QUADEC-design korszerű LED-technikával kombinálva: A Schlüter-DESIGNBASE-QD segítségével gyermekjátékká válik megvilágított lábazatok és szegélyek készítése. Munkalapok vagy vázas ill. KERDI-BOARD-ból készült falszerkezetek szintén egy szempillantás alatt kaphatnak világító lezárást.
tovább

Schlüter®-LIPROTEC-LL

Schlüter®-LIPROTEC-LL

A Schlüter-LIPROTEC-LL segítségével számos egyedi kiemelő világítást tud létrehozni. Egyszerű U-alakú keresztmetszetével a Schlüter-LIPROTEC-LL a legkülönbözőbb beépítési szituációkhoz alkalmas az új építéseknél és a felújításoknál.
tovább

Fürdőkádak és mosdóasztalok

Kedvenc darabja fénnyel aláfestve: Fürdőkádakat és mosdóasztalokat is lehet Schlüter®-LIPROTEC-kel kreatívan kialakítani.

Indirekt lábazat-világítás

Súlytalan. Az indirekt lábazat-világítású fürdőkádak a térben lebegni látszanak és minden fürdőszoba csúcslátványai. A WS-profilokkal emellett színesen aláfestheti kedvenc csempemotívumait.

Lábazatvilágítás

A direkt megvilágítás struktúrát hoz létre: Széles fényvonalakkal például optikailag el lehet választani a fürdőkádat és a padlóburkolatot avagy világító kádkontúrokat lehet kialakítani.

Háttér-világítású falitáblák

A Schlüter®-LIPROTEC célírányosan hoz színre elemeket: A megvilágított falitáblákhoz szolgáló praktikus komplett-készlet minden összetevőt tartalmaz egy elegéns dekorelem telepítéséhez.

Profil-készlet háttérvilágított fali táblákhoz

Profil-készlet háttérvilágított fali táblákhoz

A Schlüter-LIPROTEC-WSK készletek egy olyan vadonatúj programot képeznek, melyek lehetővé teszik Önnek, hogy profilelemek és tartozék-készletek kombinálásával különböző színhőmérsékletekkel és színekkel egyedi fényhatásokat alakítson ki, kívánságának megfelelő egyedi megvilágítású falpanelokként. Két profil- és kilenc tartozék-készlettel különböző kombinációkat tud könnyedén összeállítani. A 19 mm vastag KERDI-BOARD burkolható vízszigetelő építőlemezre tetszése szerint ragaszthat kerámia- vagy terméskő-burkolatot, tükröket vagy dekorelemeket.
tovább

Tükrök és dekorelemek.

Minden fürdőszobába kell egy tükör. A Schlüter®-LIPROTEC dekor-kerettel pedig még igazán jól is néz ki. De fa-panelek, üvegtáblák vagy más dekorelemek is elegáns keretet kapnak a fényprofilokkal Egyébként: A keretek kaphatók praktikus komplett készletben előregyártott modulokkal és tartókkal együtt – így a telepítés különösen könnyű kézzel.

Dekor-keret-készletek

Dekor-keret-készletek

A Schlüter-LIPROTEC-D 90 készletek elegáns indirekt LED-megvilágítású keretezések előállítására szolgáló komplett-készletek.
tovább

Schlüter®-LIPROTEC-D

Schlüter®-LIPROTEC-D

Schlüter-LIPROTEC-D-vel a falon lévő formaelemeknek különleges keretet tud adni. Akár dekorelemeket, szegélyeket, képeket, tükröt kíván éppen alkalmazni, vagy egy egyszerű árnyékfugát akar kiemelni, vagy indirekt fénnyel hangsúlyokat képezni – a Schlüter-LIPROTEC-D-vel olyan megoldást kap, mely éppoly egyéni és flexibilis, mint Ön.
tovább

Az ön kapcsolattartója a
Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
Fax: + 36 1 412 0190
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

image
Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?