logo

A sínes ötlet

A síntől a rendszerig - a Schlüter-Systems KG az innovatív ötletei és magas színvonalat képviselő termékei révén piacvezető a csempével kapcsolatos területeken. Európában és az Egyesült Államokban több mint 1.800 munkatárssal, összességében hét telephellyel a Schlüter-Systems már több mint négy évtizede nemzeti és nemzetközi szinten is mértékadóan van jelen a csempék és természetes lapok lerakása és feldolgozása körüli megoldásokban.

Werner Schlüter

A profilok ötlete

A profilok ötlete akkor született meg, amikor Werner Schlütert a fiatal burkolómestert egy 5 ajtós fürdőszoba csempézésével bízták meg: ekkor vette kezdetét egy meredeken felfelé ívelő vállalkozói karrier. A feltalálók nem az égből potyognak. A feltalálók gyakorlati emberek! A valóban sikeres ötletek gyakran sokéves tapasztalat eredményei, egy nagy adag kreativitással párosulva. Ugyanakkor tükrözik azt a kort is, amelyben születnek. Ma a fiatal burkolómester neve egy sikeres márkát és egy nemzetközileg eredményes vállalatot fémjelez.
tovább

Találmányok az élet megkönnyítésére!

Találmányok az élet megkönnyítésére!

Mi hisszük, hogy a találmányoknak az életet kell könnyebbé tenniük. A Schlüter®-SCHIENE volt az első olyan termék a sok közül, amelyet cégünk az 19070-es évek közepén fejlesztett ki. A célunk a vállalat megalapítása óta ugyanaz maradt: Megkönnyíteni mindenkinek az életét, akinek a csempeburkolatokkal dolga van, legyen az burkoló, építtető vagy tervező.
tovább

Schlüter-Systems International

Schlüter-Systems International

Telephelyeink és értékesítési partnereink egy pillantásra.
tovább

 Hogyan talál hozzánk

Hogyan talál hozzánk

Térképvázlat és útleírás – így talál meg minket személyesen!
tovább

A termék története

A termék története

Rövid pillantás a termék-krónikára
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?