logo

Alkalmazások

Nagyobb lakás-komfort csempével

Meleg és lakályos. A hidegburkolat, ha körültekintően készítik a teljes burkolati rétegrendet, könnyen kezelhető és rendkívül strapabíró! A járólappal burkolt rétegrendi megoldásaink -felületfűtésként- energiát takarítanak meg és gondoskodnak róla, hogy sokáig szépek maradjanak. 

Kert- és tájépítészet

Kert- és tájépítészet

A Schlüter-Systems a kert- és tájépítészet terén is kínál innovatív termékeket. Akár kötőanyag nélküli szabadon lerakott burkolatfektetésről, akár kötőanyaggal történő burkolásról van szó, beleértve az esztriches rétegrendeket és a burkolható vízszigetelést is, vagy legyen szó teraszok és járdák szegélyezéséről – itt minden, az erkélyekkel, teraszokkal és járdákkal kapcsolatos feladathoz olyan rendszermegoldást talál, ahol az elemek egymáshoz vannak hangolva rendszerben.
tovább

Fürdőszoba

Fürdőszoba

A mai fürdőszobának akadálymentesnek és az egyedi igényeknek és elvárásoknak megfelelő kialakításúnak kell lennie. Tudjon meg többet azokról a lehetőségekről, amelyeket a Schlüter-Systems a fürdőszoba kialakítás területén kínál.
tovább

Alkalmazási területek: Balkonok és teraszok

Alkalmazási területek: Balkonok és teraszok

Dekoratív, jól karbantartható és robusztus. A csempék ideális megoldást jelentenek a balkonhoz és a teraszhoz.
tovább

Fűtött padló

Fűtött padló

A kerámia-klímapadló összekapcsolja a környezetbarát fűtés komfortját a higiéniával és az otthonossággal. A szabadalmaztatott padlókonstrukció - alacsony rétegmagassággal és innovatív fűtés- és szabályozástechnikával - a rendszert különösen alacsony előremenő hőmérsékletű, energia- és költségtakarékos, gyorsan reagáló "radiátor-padlóvá" teszi.
tovább

Lépcsőházak

Lépcsőházak

Egy rossz lépésnek sokszor súlyos következményei lehetnek. A lépcsők sokszor vezetnek oda, hogy az ember megbotlik. Ezért az építészeti kialakításban a lépcsőfokoknál a csúszás veszélyét a lehető legnagyobb mértékben csökkenteni kell.
tovább

Ipari padlók

Ipari padlók

Az ipari padlók sokszor erős igénybevételnek vannak kitéve, a kerámiának ez meg sem kottyan. Sőt ellenkezőleg - rendszermegoldásaink révén tartós megterhelés esetén is hosszú időn keresztül könnyen kezelhetők és teherbírók maradnak. Egyébként amennyiben szorít az idő, most fellélegezhetnek, mert a kerámia nagyon gyorsan lerakható.
tovább

Irodahelyiségek

Irodahelyiségek

Könnyen kezelhetők és kellemesen reprezentatívak. Ha jól rakják le, a csempeburkolat az irodában tartósan is jól néz ki és még arról is gondoskodik, hogy az embereknek ne fázzon a lábuk. Az pedig már csak ráadás, hogy a projekt költségei is meggyőzően kedvezőek.
tovább

Konyhák

Konyhák

A csempéknek komoly hagyományuk van a konyhában: ideális padlóburkolatként és a falakon kialakított "tükörként" is. Gondolkoztak már azon, hogy milyen praktikusak a csempével burkolt konyhai munkalapok? Az edényalátéteket és vágódeszkákat pedig el lehet ajándékozni szomszédoknak.
tovább

Szaniter helyiségek

Szaniter helyiségek

Az iparban a terhelés mindennapos. Mindenki ismeri a műszakváltáskor kialakuló jeleneteket a tusolókban. A kerámiában mindig bízni lehet: ahhoz, hogy ne legyenek kivételek, testre szabott, 100%-ban vízzáró koncepciókat kínálunk, amelyek megoldást jelentenek a nagy terhelésű fugáknál is.
tovább

Lakóterek

Lakóterek

A lakóterekben kialakított csempeburkolatok stílusosak. Egyúttal teljesen beleilleszkednek a trendbe az anyagok vegyes használatával kapcsolatosan a burkolatoknál. Ez nem csak jól néz ki, hanem egyszerűen nem is lehet lehasználni a mi konstrukciós megoldásainkkal! A csempékről és a lakóterekről további információk itt találhatók.
tovább

Uszodák

Uszodák

A csempeburkolat maga nem száz százalékban vízálló, mivel a víz a fugákon keresztül behatolhat az alatta lévő felületekbe. Ezért az uszodákra szigetelést írnak elő.
tovább

Akadálymentesen építeni

Akadálymentesen építeni

A helyes tervezés megkönnyíti a mindennapokat! További információkat itt találhatsz a fokozatmentes átmenetekről, a padlóba illeszkedő tusolókról és a buktatók megszüntetéséről ...
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?