logo

Termékek

Széleskörű választék

A Schlüter-Systems több mint 10.000, a gyakorlatban kipróbált terméket vagy rendszermegoldást kínál a csempéből és természetes kőből készülő burkolatok kivitelezéséhez. A Schlüter®-SCHIENE-profiltól kezdve a padlóburkolatok burkolatváltó és dizájn profiljain át a komplett fűtött kerámia-padlóig. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük Önöknek a tájékozódást, választékunkat a következő kompetencia-területekre osztottuk fel.

Műszaki megoldások és dizájn profilok

A Schlüter-profilok ideálisan kombinálják a funkciót és dizájnt. Választékuk magában foglalja a hidegburkolati műszaki és dizájn profilokat, a szegélyek lezárását falaknál, padlónál, lépcsőknél, továbbá más építészeti elemeknél.

Vízszigetelés, feszültségmentesítés, rétegelválasztás, temperálás, vízelvezetés, lépészaj szigetelés

A Schlüter-Systems gyakorlatorientált és bevált megoldásokat kínál vízszigeteléshez, feszültségmentesítéshez-rétegelválasztáshoz, vízelvezetéshez és a járólapokkal burkolt aljzatok lépészaj szigeteléséhez.

Erkélyek és teraszok

A Schlüter-balkonrendszer átfogó termékrendszert jelent szegélyzáró- vízorrprofilokból, kültéri vonalmenti folyókákból, vízköpőkből, drénlemez-, rétegelválasztó feszültségmentesítő és szigetelési rendszerekből, amelyek mind egymáshoz vannak hangolva.

Aljzat és padlófűtés-hűtés kialakítások

A Schlüter®-BEKOTEC rendszer egy gyors kivitelezésű, vékonyrétegű, feszültségmentes aljzat kialakítás a biztonságos padlóburkoláshoz.

A kerámia-klímapadló

A Schlüter®-BEKOTEC-THERM egy olyan megbízható burkolati konstrukciós technika, amely kis vastagsággal megoldható. A hozzá tartozó fűtési és vezérléstechnikával együtt egy energiatakarékos és gyorsan reagáló padlófűtés-rendszert alkot, ahol az előremenő ágak hőmérséklete igen alacsony lehet.

Termékek

Burkolható felületű, vízszigetelő építőlemez

Teljesen új technológiával készül és az Ön igényei szerint a helyszínen méretre vágható, ezáltal a Schlüter®-KERDI-BOARD sok felhasználási lehetőséget és sok belsőépítészeti kialakítást kínál.

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?