logo

Sajtóközlemény - Iserlohn - 13.02.2014

Kreatív kialakítás - fénnyel és kerámiával

Schlüter®-LIPROTEC fényprofil-technika

zoom

A Schlüter®-LIPROTEC fényprofil-technikával egyedi hangsúlyokat alakíthatunk ki.

Exkluzív hangsúlyok kialakítása: A Schlüter®-LIPROTEC fényprofil-technika innovatív módon megvilágított profiljai segítségével az egyes helyiségeket egyedi, kreatív és kivitelező-barát módon lehet kialakítani a felhasználók egyéni igényei szerint.

E technika lehetővé teszi, hogy nappali fénnyel, meleg fehér fénnyel vagy színes hangulatvilágítással - akár 16 millió színárnyalattal bármikor el tudjuk érni a kívánt hatást. A kifejezetten a Schlüter-Systems számára gyártott LED fénycsíkokkal különlegesen homogén fényhatást biztosítanak. Ezek többsége egybeöntött kivitelű, és az IP 65 védelmi kategóriába tartozik. Ezáltal nagy a terhelhetőségük, és nedves helyiségekben való felhasználásra is alkalmasak. A LED csíkok védelmi kategóriás besorolása egyébként akkor is érvényes marad, ha megrövidítik őket – ami jelentős plusz előnyt jelent a kreatív kialakítás során. A fénytechnika magas minőségű alumínium profilokba ágyazódik, amelyeket a csempeburkolás során a ragasztóágyba helyezünk el.

Az ötféle intelligens profil-geometria révén a fényprofil-technika a legkülönfélébb alkalmazási területeken használható:

  • Pódiumok és munkalapok szegélyei
  • Szegélyvilágítás
  • Megvilágított lezárások falburkolatoknál és szegélycsempéknél
  • Falszakaszok és kiugrások megvilágítása
  • Világító keret kialakítása a síkba illeszkedő dekorációs elemekhez és tükrökhöz

A szegélyek és falszakaszok megvilágításához az igényekhez igazodó, könnyen felszerelhető komplett szettek állnak rendelkezésre.

A legmodernebb vezérléstechnika rádióhullámmal működő kapcsolóval kombinálva egyszerű és kényelmes kezelést biztosít. A kapcsolókat a helyiségben bárhová elhelyezhetjük. Ezekkel a fény nem csak ki- és bekapcsolható, hanem a fényerő fokozatmentesen állítható is. A hétcsatornás kapcsolós verzió lehetővé teszi a LED csíkok egyedi vezérlését úgy, hogy a fehér LED csíkok színhőmérséklete változtatható, vagy a LED más és más színre változtatható RGB üzemmódban. A kapcsolók burkolata minőségi üvegből vagy szálcsiszolt nemesacélból készül.

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?