logo

A kerámia-klímapadló nyerte a 2013. évi Construma Díjat

A Schlüter-Systems nagy sikert ért el: A Schlüter®-BEKOTEC-THERM kerámia-klímapadló elnyerte az idei Construma Díjat. A Construma az egyik legjelentősebb építőipari szakkiállítás Közép- és Kelet-Európában, és minden évben Budapesten kerül megrendezésre.
Kranabeth Gábor, a Schlüter-Systems magyarországi szakmai tanácsadója vette át a díjátadó keretében a hivatalos oklevelet, valamint a kristályüvegből készült elegáns kisplasztikát Dr. Lenner Áron Márktól, a Gazdasági Minisztérium államtitkárától, valamint Horváth Sándortól, a Construma Díj szakmai zsűrijének elnökétől.

Kiváló energetikai potenciál
A zsűri az innovatív padlófűtési rendszerre vonatkozó kitüntetést a rendszer magas fokú energia-hatékonyságával indokolta, amely a padló fűtésekor és hűtésekor egyaránt megnyilvánul. Emellett a bíráló bizottság elismerően nyilatkozott a csekély konstrukciós magasságról, ami viszont időt, anyagot és súlyt takaríthat meg a beépítés során, valamint arról a tényről is, hogy sem vasalatot, sem pedig dilatációs fugákat nem kell elhelyezni az esztrichben, mivel a moduláris rendszer a feszültségeket az esztrichen belül képes elnyelni. Végül pedig a felhasználóknál jelentkező kényelem is fontos kritérium volt a zsűri számára, amiért a BEKOTEC-THERM-et ezzel a díjjal jutalmazta, hiszen a rendszer gyorsan felfűthető és lehűthető, és emiatt kellemes hőérzetet ad és könnyen szabályozható.
Az országos tv-adóknak és a hírügynökségeknek a díjátadóról szóló beszámolói szerint a kerámia-klímapadló az ágazaton kívül is növekvő ismertségnek örvend. Az oklevél és a díj, valamint a megfelelő hirdetés a Schlüter standján a látogatók figyelmét felhívta a kitüntetés tényére, ami az ügyfelek és az érdeklődők körében pozitív visszhangot keltett.
Már az előző évben is Construma Díjat kapott a Schlüter-Systems – annak idején az akadálymentes tusolók kialakítására szolgáló innovatív KERDI-LINE rendszer nyerte el ezt a rangos kitüntetést. Az ismételt elismerés hangsúlyozza a vállalat komoly innovációs képességét, és ezeknél a termékeknél és rendszereknél a gyakorlatorientált intelligens megvalósítást.

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?