logo

Elegáns, stabil, gyorsan szerelhető

zoom

A Schlüter-SHELF minden olyan helyen praktikus és elegáns polcmegoldás, ahol csempeburkolat készül, vagy ahol már van csempézett falfelület.

A Schlüter-SHELF egy praktikus lerakópolc, ami mindig tetszetős a csempézett falfelületeken. Az elegáns CURVE és FLORAL dizájnú lerakópolc minden olyan helyen praktikus, ahol csempeburkolat készül, vagy ahol már van csempézett falfelület.

A Schlüter-SHELF szálcsiszolt nemesacélból vagy minőségi porszórt alumíniumból kapható a Schlüter-TRENDLINE-sorozat három vonzó színében: elefántcsont, kő-szürke és sötét antracit. Így a lerakópolc ideálisan illeszkedik a kerámia csempék divatjához anélkül, hogy munkaigényesen le kellene csempézni a polcot. Akár utólag csempézés nélkül is beépíthető. Öt eltérő formátum kínál számos kialakítási lehetőséget.

A Schlüter-SHELF-E sarokpolcok három különböző alakban kaphatók. Ezeket vagy csempézéskor kell beépíteni a burkolatkiosztásba, vagy utólag is felszerelhetők a csempézett fal fugáiba, a csupán 2 mm vastag rögzítő száraknak köszönhetően. A SHELF-E ilyetén módon ugyanúgy alkalmas tusolókban való elhelyezésre, mint ahogy a konyhában is praktikus lerakó felületként alkalmazható.

A sík falfelületekhez a Schlüter-SHELF-W áll rendelkezésre. A téglalap alakú polcot a rögzítőszárai segítségével a csempézéskor építjük be a fürdőszoba, vagy a konyha csempekiosztásába. Az előregyártott Schlüter-KERDI-BOARD-N ablakfülkékhez is kínál a Schlüter-Systems egy méretre szabott polcot: az a SHELF-N-et, amelyet a csempézéskor integrálunk méretpontosan a megfelelő falfülkébe, és így egy legalább annyira praktikus, mint amennyire elegáns elválasztó polcot tudunk kialakítani.

A Schlüter-SHELF termékeknek a fürdőszobákban való alkalmazása lehetőséget teremt arra is, hogy a polcok optikailag harmonizáljanak a padlósíkba illeszkedő vonalmei folyókával: A CURVE és FLORAL dizájnok ugyanis eredetileg a Schlüter-KERDI-LINE-STYLE programból származnak, amely elegáns fedést kínál a vízelvezető folyóka fölé az akadálymentes tusolási élvezet érdekében.

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?