logo

Elektromos fűtés szabályozása App-pel

Schlüter-DITRA-HEAT-E

zoom

Schlüter-DITRA-HEAT-E gondoskodik a gyorsan érezhető melegről.

A Schlüter-DITRA-HEAT-E-R-WIFI új időkapcsolásos hőmérséklet-vezérlő segítségével kényelmesen szabályozhatja a padló- és a falfűtését. A vezérlés egy 2 col (5,1 cm) méretű érintőképernyőn vagy dinamikusan egy okostelefon, vagy táblagép segítségével történik – az ehhez szükséges App Schlüter-HEAT-CONTROL alkalmazással, amely ingyenesen letölthető. A készülék használható csak a burkolat hőmérsékletének szabályzójaként, vagy a helyiség hőmérsékletét figyelembe vevő termosztátként. A szállítási tartalom részét képezi egy tartalék érzékelő is.

A Schlüter-DITRA-HEAT-E olyan elektromos padló és falfűtés, amely gyorsan érzékelhető meleget állít elő. Hála az intelligens, csekély rétegvastagságnak a hőmérséklet 15 percen belül akár 4°C-kal is emelhető. A DITRA-HEAT-DUO egy feszültségmentesítő-rétegelválasztó lemez, amelybe a fűtőkábelt bepattintják, ezen túlmenően a lépészajt akár 13 dB-lel is csökkenti.

A Schlüter-HEAT-CONTROL App ingyenesen letölthető az alábbi internetes oldalról: www.qr.schlueter.hu/app.aspx vagy pedig közvetlenül a megfelelő App-Store-ból. A padló- és falfűtésekről részletes információkkal az alábbi internetes oldal szolgál: www.bekotec-therm.hu/schlueter-ditra-heat-e.aspx

Schlüter®-DITRA-HEAT

Schlüter®-DITRA-HEAT

A Schlüter®-DITRA-HEAT polipropilén lemez ferde falú bütykös szerkezettel, a hátoldalán tapadóhídként fátyolszövettel kasírozva. Olyan közvetlenul burkolható felületet ad a járólapok alá, amely egyben megadja a feszültségmentesítést rétegelválasztást, páranyomáskiegyenlítést, valamint a lemezbe bepattintható rendszer-konform futokábel fogadását a padló temperálásához.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?