logo

Könnyű a szerelése? Egészen "easy", azaz könnyű!

Schlüter-LIPROTEC-EASY

zoom

Az új Schlüter-LIPROTEC-EASY rendszerrel az egyéni fénytechnikai megoldásokat gyorsan és bonyodalommentesen megvalósíthatja.

Az új Schlüter-LIPROTEC-EASY rendszerrel az egyéni fénytechnikai megoldásokat gyorsan és bonyodalommentesen megvalósíthatja. Az innovatív Plug & Play technológia csupán csekély szakismeretet igényel. A könnyen kezelhető, egymáshoz csatlakoztatható rendszerek szerelése egyszerű és ezek azonnal használatba is vehetők, mivel minden szükséges építőelemük már előre konfekcionálva szettben kapható.

A sokféle alkalmazási lehetőség közé tartozik többek között a falban, vagy falsarkokban lévő fénysávok, a megvilágított tükrök vagy falszakaszok, vagy a fénnyel kiemelt lépcsőfokok, vagy lábazati fény-hangsúlyok. A kevésbé nagy terhelésnek kitett területeken a fény-profilok a padlózatban is elegáns hangsúlyokat alkothatnak. A robusztus kivitelezésnek köszönhetően a LIPROTEC-profilok problémamentesen alkalmazhatók a tusolókban is.

A LED-modulok egy flexibilis, egész felületén burkolattal ellátott, homogén fényszórású, vagy – az Önök választása szerint – 3.200 vagy 4.900 Kelvin fix színhőmérsékletű fehér vagy színes RGB+F-területű LED-csőből állnak a megszokott LIPROTEC-minőségben. Az utóbbi több, mint 16 millió különféle színárnyalatot, továbbá 2.500-6.500 K közötti színhőmérsékletű fehér fényt tesz lehetővé.

A LED-tömlőkhöz stabil tartóprofilként három különböző opció áll a rendelkezésükre:

  • Schlüter-LIPROTEC-LLPM – egy trapéz alakú perforálással ellátott alumíniumból vagy nemesacélból készült befogadó profil rögzítőszárakkal;
  • Schlüter-LIPROTEC-LLP – egy U-alakú alumíniumból készült befogadó profil;
  • Schlüter-LIPROTEC-LLPE – a falsarkokba történő beépítéshez eloxált alumíniumból készült befogadó profil.

A Schlüter-KERDI-BOARD-NLT-szettekkel ezen túlmenően falfülkék megvilágítása is megvalósítható. A KERDI-BOARD-ból készült előregyártott elemek Plug & Play kivitelű LED-profilokkal vannak kialakítva, melyeket a falfülkékben a legkülönfélébb pozíciókban be lehet építeni.

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?