logo

Sajtóközlemény - Iserlohn - 26.06.2014

Schlüter®-KERDI: Vágási rácsminta a könnyebb feldolgozásért

zoom

A charge-számot is tartalmazó új raszterminta segítségével még egyszerűbb és biztonságosabb a Schlüter®-KERDI felhasználása.

Az új, praktikus vágási rácsminta segítségével még könnyebbé vált a Schlüter®-KERDI burkolható szigetelés alkalmazása. A vágási rácsminta segít a tekercsben kapható szigetelés egyszerű és precíz méretre szabásában.

A maradék anyag folyamatos jelzésének köszönheten az iparos mindig tudja, hogy a mennyi anyag van még a tekercsben az aktuális feladat elvégzéséhez. A raszter további előnye: praktikus segítséget nyújt az átlapolások és szigetelő szalagok egyenletes kialakításához.

Újdonság továbbá az, hogy minden tekercsre rákerül a charge-szám. Ez fokozott transzparenciát biztosít, és jelzi, hogy a burkorható vízszigetelő lemez a szigorú minőségellenőrzésen sikeresen esett át.

Az új nyomtatott rasztert fokozatosan vezetjük be, és hamarosan minden Schlüter®-KERDI-200 tekercses szigetelőanyagon megjelenik.

A Schlüter®-KERDI burkorható vízszigetelő lemez  a szigetelés 25 éve meghatározó termék a a kerámiából és természetes kőlapokból készülő burkolatok vonatkozásában. Gyors és egyszerű a felhasználása és a konstans rétegvastagságnak és a rendszerhez tartozó Schlüter®-KERDI-COLL szigetelő ragasztónak köszönhetően maximális biztonságot nyújt. A sarkok és csőáttörések és a kritikus részletek kialakításához intelligens megoldásokat állnak rendelkezésre.
Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?