logo

Schlüter-profilok dizájn-burkolatokhoz

zoom

A Schlüter-Systems cég kínálata kibővül a VINPRO-sorozattal, mely a vékony és rugalmas burkolatokhoz került kifejlesztésre.

A burkolatokhoz készülő profilok piacvezető gyártója elsőként a piacon öt különböző profilt kínál, amelyeket kifejezetten a vékony és rugalmas padló- és falburkolatok készítéséhez fejlesztett ki. A tervezők és a kivitelezők így már a dizájn-burkolóanyagok alkalmazása esetén is számíthatnak a Schlüter-Systems évtizedek óta bizonyított szakértelmére és minőségére a profilok terén.

A Schlüter-VINPRO-S profil alkalmazható a vinyl- és más dizájn-burkolatok elegáns lezárására és megbízható élvédelmére, valamint burkolatváltást biztosít az egyéb burkolatokhoz való csatlakoztatások terén. Ezen túlmenően a lábazati burkolatképzésnél elegáns élzárás készíthető vele.

Az utólag beépíthető Schlüter-VINPRO-T profil az egymással síkban találkozó, azonos magasságú, vékony és rugalmas burkolatok csatlakozásait oldja meg. Amennyiben különböző magasságú burkolatok találkozásáról van szó, úgy a VINPRO-U nyújt megbízható segítséget. Lépcsőzet nélküli átmenetet képez ott, ahol a vékony és rugalmas burkolat más burkolathoz, vagy látszóbetonhoz csatlakozik.

Lépcsőfokoknál a tervezők és a kivitelezők a VINPRO-STEP terméket választhatják. A négyszögletes kialakítású profil megvédi a burkolat szélét és ezen túlmenőleg még bordás fellépő felülettel is elláttuk, amely csúszásgátló tulajdonságú. A falsarkok kialakításához a Schlüter-VINPRO-RO áll rendelkezésre, melynek látható felülete íves - emlékeztetve a kedvelt és bevált Schlüter-RONDEC élzáróprofilra.

A sorozathoz tartozó valamennyi profil a Schlüter-Systems cég sikeres csempeprofiljainak a hagyományán alapul, de kifejezetten a vékony és rugalmas burkolatok által támasztott igényekre kerültek kifejlesztésre. A VINPRO-profilok karcsú, filigrán megjelenésűek és az alábbi felület-változatokban kaphatók: szálcsiszolt krómeloxált alumínium, matt eloxált alumínium, szálcsiszolt titán eloxált alumínium és szálcsiszolt antik-bronz eloxált alumínium. Így a profil optimálisan illeszkedik a sokféle, a trendeket követő burkolóanyaghoz.

Schlüter®-VINPRO-S

Schlüter®-VINPRO-S

A Schlüter®-VINPRO-S rugalmas (például LVT, dizájn-termékekből készült) burkolatok befogadására alkalmas profil. Azonos vagy hasonló magasságú, különféle burkolóanyagokkal való találkozásoknál biztositja lezárást és élvédelmet, akárcsak a záróperemeknél és a lábazatoknál.
tovább

Schlüter®-VINPRO-T

Schlüter®-VINPRO-T

A Schlüter®-VINPRO-T profil egy utólag szerelhető burkolatváltó, mely átmenetet biztosít az egymáshoz csatlakozó, azonos magasságú rugalmas (például LVT, dizájn-termékekből készült) padlóburkolatok között.
tovább

Schlüter®-VINPRO-U

Schlüter®-VINPRO-U

Schlüter®-VINPRO-U profil egy burkolatváltó, mely fokozatmentes átmenetet biztosít az egymáshoz csatlakozó alacsony magasságú rugalmas (például a dizájnos LVT vinyl, vagy más vékony burkolatokból) vagy készbetonból készült padlóburkolatok között.
tovább

Schlüter®-VINPRO-STEP

Schlüter®-VINPRO-STEP

A Schlüter®-VINPRO-STEP lezáró és élvédőprofil rugalmas (például a dizájnos LVT vinyl, vagy más vékony burkolatokból) lépcsőburkolatokhoz. A profil négyszögletes formájú és csúszásgátló, bordázott takaró szegéllyel van ellátva.
tovább

Schlüter®-VINPRO-RO

Schlüter®-VINPRO-RO

Schlüter®-VINPRO-RO ist ein Abschluss- und Kantenschutzprofil für die symmetrisch abgerundete Ausbildung von Wandaußenecken und Treppenstufen mit elastischen Belägen (z. B. LVT, Designbeläge).
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?