logo

Sajtóközlemény - Iserlohn - 02.10.2014

Új LIPROTEC szettek lépcsőkhöz és tükrökhöz

A lépcsőket, tükröket és a dekorációs felületeket gyorsan és egyszerűen kiemelheti fény-elemekkel – a Schlüter®-LIPROTEC komplett szettek segítségével.

A Schlüter®-LIPROTEC-PB 15/100 és -PB 15/150 lépcső-szettek minden komponenst tartalmaznak egy max. 15 fokú lépcső attraktív LED-es megvilágításához. Ehhez az alumíniumprofilokon kívül tartozik egy fényszóró tárcsa előre konfekcionált LED-es elemekkel semleges fehér színben, valamint az ehhez való kábelezés és a hozzá tartozó hálózati elemek. A profilok 100 cm vagy 150 cm szélességben kaphatók.

A Schlüter®-LIPROTEC-PB 1 kombi-szettel, amelyet egyszerűen illeszthet a lépcső-szetthez további max. 3 lépcsőfokot világíthat meg. Ezen túlmenően a Schlüter®-LIPROTEC program megfelelő tartozékai segítségével ez használható néhány fokból álló, egyedi lépcsők megvilágítására.

A Schlüter®-LIPROTEC-D 90 S1 és S2 új dekorációs keret-szettekkel a tükrök és a dekorációs elemek – például a nyomdai technikával dekorált üveglapok – hatásos keretet kaphatnak indirekt megvilágítással és nemes megjelenésű alumíniumprofilokkal. A LIPROTEC-D tartóprofilok a szokásos 118,5 cm x 93,5 cm keretformátumban gérben vágva kaphatók. A megfelelő LED modulok semleges fehér színben (4500 Kelvin) vagy meleg fehérben (3300 Kelvin) állnak rendelkezésre, és ugyanúgy részét képezik a szetteknek, mint a szerelési anyagok, a kábelek és az elektronika.

Ezekkel a szettekkel a világítás-technikai elemek beépítése az iparosok számára még kényelmesebb: Minden egyes komponens úgy van előre konfekcionálva, hogy a beszerelés azonnal elkezdhető.

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?