logo

Letölthető adatlapok

Rövid információk profiknak: Itt megtalál minden adatlapot termékcsoportra rendezve. Ezen felül egy komplett gyűjteményt, mely tartalmazza az összes termék-adatlapot, a szövegmodulokat a pályázatokhoz, valamint a biztonsági adatlapokat.

Egyszerűen válassza ki, amire szüksége van, és töltse le!

 

<a name='0'></a>Excel konfigurátor

Az Excel segítségével gyorsan és könnyen elkészíthető a kalkuláció:

<a name='4'></a>Dilatációs fuga és feszültségmentesítő profilok

A DILEX-termékcsalád magábafoglalja a – szerkezeti dilatációs-és elválasztó fugaprofilokat; mezőhatároló profilokat az esztrichekhez, a vibrokerámiás fektetéshez, vékonyágyas csemperagasztáshoz; továbbá jelentős kinálatot jelent a vápa- és csatlakozó fugaprofilokból.

<a name='5'></a>Schlüter-Systems: DITRA

Feszültségmentesítés-rétegelválasztás, vízszigetelés, páranyomás-kiegyenlítés, teherelosztás, vízelvezetés,kiszellőztetés, illetve lépészaj-szigetelés – a DITRA-termékcsalád lemezei (csaknem) mindenre képesek!

<a name='6'></a>Schlüter-Systeme: KERDI

Szigetelés minden helyzethez – a falnál alkalmazott lemez-szigeteléstől egészen a komplett rendszerekig a padlóba illeszkedő tusolókhoz.

<a name='9'></a>Padlófűtés- alaphűtés aljzat kialakítása.

A Schlüter®-BEKOTEC-THERM – megbízható burkolati konstrukciós technika, kis szerkezetmagassággal. Fűtési és szabályzástechnikájával együtt energiatakarékos és gyorsan reagáló padlófűtésrendszert alkot.

<a name='10'></a>Burkolható vízszigetelő építőlemezek

Innovatívak és sokoldalúak – a Schlüter®-KERDI-BOARD az alapja a kerámia- és természetes kőburkolatoknak a falfelületeken, a rakodó felületeken és a konyhai munkalapokon.
Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?