logo

Termékfejlesztés

Találmányok az élet könnyebbé tételéért

A cégalapító Werner Schlüter kutató szelleme...

... ez az, aminek köszönhetjük azt, amit elértünk: A Schlüter®-SCHIENE ma már világszerte ismert és elismert termék. Nem csoda tehát, hogy mi versenyben akarunk maradni. Ezért fejlesztéseinkkel folyamatosan azon vagyunk, hogy megkönnyítsük ügyfeleink életét. Szabályos megszállottai vagyunk egyebekben a részleteknek. Ez teszi a megoldásainkat sokszor visszafogottá, vagy éppen felteszi az i-re a pontot, miközben figyelembe veszi a piacon lévő építészeti trendeket és tendenciákat.

Termékteszt a FLIESEN SCHLÜTER-nél
Az első osztályú rendszermegoldásokért.
Legkésőbb, amikor elmeséljük a profilokkal kapcsolatos történetünket, akkor látjuk újra, hogy milyen fontos is a közvetlen kapcsolat a gyakorlattal. Nálunk minden terméket szembesítünk a hétköznapi felhasználással már a teszt szakaszában! Ebből a célból megengedjük magunknak egy saját cég luxusát: A burkolócégünk, a FLIESEN-SCHLÜTER Iserlohnban tevékenykedik a helyi piacon. Itt tesztelünk minden új terméket a felhasználásra és a piacra való alkalmasság tekintetében.

A gyakorlatból a gyakorlathoz ...
... ez nálunk nem puszta alapelv, hanem sikeres Schlüter hagyomány. Már több mint négy évtizede! De nem csupán a jó ötletek, hanem szakképzett és motivált munkatársaink is hozzájárultak ahhoz, hogy most ott vagyunk, ahol vagyunk. Ennek tudatában ugyanúgy befektetésnek tekintjük munkatársaink folyamatos képzését és továbbképzését, mint a termelő-berendezéseink továbbfejlesztését.
És mivel a hétköznapi alkalmasságot mi nagyon komolyan vesszük, minden egyes új termékünket a vállalaton belüli gyakorlati teszten kívül  neves, független intézetekkel is teszteltetjük.

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?