logo

EASY, PRO és PLAN: a fényprofilok új generációja

Fény-Profil-Technika Schlüter-LIPROTEC

Az intelligens LED-világítás és a kerámia kombinációjának a Fény-Profil-Technika bevezetése óta egyre több lelkes felhasználója van. A BAU 2019 kiállításon és vásáron a fényprofilok terén piacvezető cég az elegáns belsőépítészeti világítások új generációját mutatta be.  EASY, PRO és PLAN – a Schlüter-Systems a Fény-Profil-Technikát a jövőben ebbe a három kategóriába sorolja be. Ezáltal a rendszerek a felhasználók előzetes szakmai ismereteihez igazodnak és minden célcsoport számára a nekik megfelelő megoldásokat kínálják.

LIPROTEC-EASY egy olyan Plug & Play-rendszer, amelynél a fény-installációk beszereléséhez csupán csekély szakismeretre van szükség. A könnyen kezelhető, egymáshoz csatlakoztatható rendszerek szerelése egyszerű és ezek azonnal használatba is vehetők, mivel minden szükséges építőelemük már előre konfekcionálva szettben kapható. A fali és mennyezeti, valamint a tusolóban történő alkalmazáson kívül a rendszer belterekben a kevés terhelésnek kitett padlóba is beépíthető. A LED-modulok egy flexibilis, egész felületén burkolattal ellátott, homogén fényszórású, vagy – az Önök választása szerint – fix fehér fényű vagy színes RGB+F-területű LED-tömlőből állnak a megszokott LIPROTEC-minőségben. Bővebb információkat a Schlüter-LIPROTEC-EASY szériáról itt talál.

A LIPROTEC-PRO a nem félős, profi csempézőknek készül, mely az elektromos hálózat kiépítésekor és a kábelezéskor építendő be. A PRO-szériával az ügyes kezű burkolók és más mesteremberek a beltereket valódi fény-oázisokká tudják varázsolni. A különféle termékek egymással sokféleképpen kombinálhatók és szinte végtelen számú kialakítási lehetőséget kínálnak. Sokféle felhasználási célhoz - például kiemelendő falszakaszok vagy tükrök megvilágításához - ennél a szériánál is praktikus, komplett szettek állnak a profik rendelkezésére.

A LIPROTEC-PLAN tájékoztató anyagai minden információt tartalmaznak az építészek, tervezők és fénytechnikai szakemberek számára ahhoz, hogy a Schlüter-LIPROTEC alkalmazásával belsőépítészeti hangsúlyokat alakítsanak ki és valósítsanak meg. A profilok részletes méreteitől kezdve az anyagokon és a felület-kialakításokon keresztül egészen a LED-csíkok fénytechnikai adatáig – mint például hogy hány darab LED-fény dióda található egy méteren, vagy melyek a CRI-értékek – megtalál minden olyan műszaki információt, ami a pontos, egyedi fény-tervezéshez és annak gyakorlati megvalósításához szükséges.

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?