logo

Fürdőszoba-kialakítás Schlüter®-KERDI-BOARD-dal

A KERDI-BOARD-dal kiépített mosdópult a KERDI-LINE lefolyórendszerrel nem csak egyedi, hanem akadálymentes is.

Legyen szó kádburkolatról, mosdópultról, térelválasztó falakról vagy polcokról – a Schlüter-KERDI-BOARD az optimális alap a csempével vagy természetes kőlapokkal burkolt egyedi fürdőszobák kialakításánál. Az átfogó termékkínálatunk tartalmaz különböző vastagságú padlapokat, előregyártott építőelemeket falfülkék kialakításához, vagy csőburkoláshoz, rovátkolt padlapokat az ívekhez, pl. ívelt szauna pihenőágyakhoz vagy csigaház szerű épített zuhanyzókhoz.

A függőleges rovátkákkal ellátott és így hajlítható Schlüter-KERDI-BOARD-V segítségével íves falakat és íves sarkokat alakíthat ki. zoom
Az íves szauna pihenőágyak vagy a wellness oázisok esetén is a Schlüter-KERDI-BOARD-V a tökéletes burkolási alap. zoom

Schlüter®-KERDI-BOARD – a sokoldaló burkolható padlap

A csempézett mosdópultokat kívánság szerinti magasságban és szélességben építheti meg. A mosdópulthoz igény szerint akár kerekes székkel is oda lehet menni. A mosdópult Schlüter-KERDI-BOARD-ból készül, a lefolyót a Schlüter-KERDI-LINE vízelvezető folyóka biztosítja, amit nem csak tusolókba lehet beépíteni.

A Schlüter-KERDI-BOARD könnyen méretre vágható, stabil és önhordó. Nem szükséges felfalazni a térelválasztó falat, ezzel időt és anyagot takarít meg. A hozzá illeszkedő sarok-, falfülke- és legömbölyítő elemekkel szabadon engedheti a fantáziáját.

A KERDI-BOARD-dal és a KERDI-LINE vízelvezető folyókával elegáns és akadálymentes mosdópultot építhet. zoom
A KERDI-BOARD-dal készített polc helyet ad a fürdés kellékeinek. A Schlüter-profilok gondoskodnak a szép és biztonságos élvédelemről, mint például itt a Schlüter-QUADEC. zoom

Egyedi fürdőszoba kialakítás Schlüter®-KERDI-BOARD-dal és Schlüter®-DITRA-HEAT-E-vel

A burkolt és fűtött emelvények, ülőpadok vagy fekvőhelyek kellemesen meleg és higiénikus ülő-alkalmatosságokként szolgálnak. Ezért is alkalmazzák ezeket olyan szívesen az akadálymentes fürdőszobákban vagy a wellness-területeken.

A Schlüter-KERDI-BOARD-dal készített falakat is lehetséges fűteni a Schlüter-DITRA-HEAT-E-vel és így törülköző-szárítóként vagy melegített falként a tusolóban is jó szolgálatot tesznek.

A DITRA-HEAT-E elektromos felületfűtéssel fűtött KERDI-BOARD ülőfelület kényelmet nyújt az akadálymentes fürdőszobában. zoom
A fürdőszobák egyedi kialakítása nem probléma a Schlüter-KERDI-BOARD-dal. A ferde felületek és a WC-tartályok is fáradtságmentesen leburkolhatók. zoom
Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter®-KERDI-BOARD

A Schlüter®-KERDI-BOARD multifunkcionális burkolási felületet ad a falaknál, ami egyúttal a csempeburkolattal együtt többrétegű vízszigetelést alkot és ezen túlmenően építőlemezként sok alkalmazási területet képes lefedni.
tovább

Schlüter®-KERDI-LINE

Schlüter®-KERDI-LINE

A Schlüter®-KERDI-LINE egy komplett szett, ami a padlószintbe illeszkedő tusolók vízszintes (Schlüter®-KERDI-LINE-V) és függőleges (Schlüter®-KERDI-LINE-H) vonali vízelvezetésére szolgál. Univerzálisan alkalmazható nagyobb felületekben a központi beépítésre, de falak közelében is. A folyóka-test körbefutó ragasztós peremén gyárilag kialakított és fixen felragasztott Schlüter®-KERDI mandzsetta található. Ezzel a folyókatest biztonságosan csatlakoztatható a többrétegű szigeteléshez úgy a padlóban, mint a felmenő falazatoknál.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
Fax: + 36 1 412 0190
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

image
Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?