logo

Megvilágított falfülkék okos vezérléssel

A KERDI-BOARD-NLT falfülkék világítása már bluethooth-receiver segítségével is vezérelhető.

A Schlüter-KERDI-BOARD-NLT a Schlüter-Systems praktikus komplett készlete burkolt falfülkék elegáns LED-es fénnyel való megvilágításához. A készlet most már tartalmazza a bluetooth-vevőegységet is. Ez lehetővé teszi azt, hogy az integrált LED-modult okos telefonról, illetve táblagépről vagy rádiós távirányítóról vezéreljük.

Az ehhez szükséges Schlüter-LED-COLOR-CONTROL alkalmazás ingyenesen letölthető Apple vagy Android készülékekre a megfelelő App-Store-ból. A falfülkék választhatóan hosszú vagy rövid oldali megvilágítással kaphatók. A Schlüter-LIPROTEC-EASY sorozat RBG+W modult választhatóan az elülső peremre, középre vagy a csempézendő hátfalra is fel lehet helyezni. A készlet természetesen tartalmazza a beszereléshez szükséges alkatrészeket, így többek között a vevőegységet (receiver) és a hálózati csatlakozót, valamint a szigetelőmandzsettát is. A falfülkék különféle kivitelben és méretekben kaphatók és a KERDI vízszigetelő rendszerrel együtt alkalmazva ezek burkolható vízszigeteléssel is kivitelezhetők.

A Fény-Profil-Technikáról minden információt megtalál az alábbi linken: www.liprotec.com.

LIPROTEC-EASY

LIPROTEC-EASY

Egyéni megvilágítás egyszerűen – kényelmes egymáshoz csatlakoztatható rendszerek és egyszerű szerelés, ezek teszik a Plug & Play-sorozatot mindentudóvá, még akkor is, ha nem vagyunk szakemberek.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?