logo

LIPROTEC-EASY

Schlüter-LIPROTEC-EASY: egyszerű világítás-kialakítás kezdőknek.

Az EASY-sorozat minden terméke Plug & Play-rendszerű, azaz egymásba dugható és könnyen szerelhető. A LED-modulok IP67-es védelmi osztályúak, így kiválóan alkalmasak a fürdőszobai és tusolóba történő beépítésre, a csekély szerkezetvastagság megkönnyíti a beépítést és a megrövidíthető LED-tömlők nagyobb rugalmasságot biztosítanak.

Szettek

Falfülke készlet Schlüter®-KERDI-BOARD-NLT/-NLT-BR

Falfülke készlet Schlüter®-KERDI-BOARD-NLT/-NLT-BR

A Schlüter-KERDI-BOARD-NLT termékek előre gyártott falfülke készletek vízszigetelő építőlemezből a KERDI-BOARD-ból, LIPROTEC-LED-technikával kombinálva Plug & Play kivitelben. A Schlüter-KERDI-BOARD-NLT-BR termékek előregyártott, KERDI-BOARD-ból készült falfülke készletek, RGB+F LIPROTEC-LED technikával, plug & play kivitelben, Bluetooth- vagy rádiós vevővel szereltek. A különböző fényszínek a mellékelt rádiós távirányítóval vagy egy erre alkalmas, Bluetooth-képes okostelefonnal vagy táblagéppel választhatók ki.
tovább

Schlüter®-LIPROTEC-LLPM /-LLP /-LLPE

Schlüter®-LIPROTEC-LLPM /-LLP /-LLPE

A Schlüter-LIPROTEC-LLP/-LLPM/-LLPE termékek rugalmas, teljesen bevont LED-tömlőből készült LED-modulok, alumíniumból vagy nemesacélból készült tartóprofillal, amelyek homogén fényszórást biztosítanak. A LED-modulok a fehér fény tartományban vagy a színes fény tartományban RGB+F 3000 K vagy 4900 K fix színhőmérséklettel választhatóak. Az utóbbi változat több mint 16 millió különböző színárnyalat, valamint 2500 K és 6500 K közötti színhőmérséklet beállítását teszi lehetővé.
tovább

Vezérlés

Schlüter®-LIPROTEC-PEBR

Schlüter®-LIPROTEC-PEBR

Schlüter-LIPROTEC-PEBR 1 és -PEBR 4 a Schlüter-LIPROTEC-EASY sorozathoz tartozó plug & play vevők a LED-modulok vezérléséhez.
tovább

Hálózati tápegységek

Schlüter®-LIPROTEC-PEKE

Schlüter®-LIPROTEC-PEKE

A tápegységek a hálózati feszültséget a LED-sávokhoz szükséges 24 V-ra alakítják át. Ezek könnyen beépíthetőek és különböző (30–100 W) teljesítményekkel kaphatók max. 6/18 folyóméteres LED-sávokhoz. C típusú villásdugóval (Eurostecker) kábellel, valamint Plug & Playcsatlakozóval is rendelkeznek a Schlüter-LIPROTEC-EASY rendszerhez.
tovább

Kábel

Schlüter®-LIPROTEC-PZK

Schlüter®-LIPROTEC-PZK

Schlüter-LIPROTEC-PZK termék egy Plug & Play-kábel 80, 150, 300 és 500 cm hosszúságú kivitelben a hálózati tápegység vagy a Bluetooth-vevő és a Plug & Play-LED-modul közötti kapcsolathoz.
tovább

Elosztó

Schlüter®-LIPROTEC-PZV

Schlüter®-LIPROTEC-PZV

A Schlüter-LIPROTEC-PZV termék egy Plug & Play-elosztó a további 2 illetve 4 Plug & Play-LED-modul csatlakoztatására egy berendezésen.
tovább

További tartozékok

Schlüter®-LIPROTEC-PZH

Schlüter®-LIPROTEC-PZH

A Schlüter-LIPROTEC-PZH egy kötődoboz kettős falpanelhez ráhegesztett Schlüter-KERDI szigetelő mandzsettával a csempeburkolatokkal együtt történő használathoz. Üreget képez a dugós csatlakoztatásokhoz a Plug & Play-LED-modulok reverzibilis kialakítása érdekében és az arra alkalmas csemperagasztóval vagy Schlüter-KERDI-COLL-L ragasztóval kerül rögzítésre.
tovább

Schlüter®-PROCUT-PSF

Schlüter®-PROCUT-PSF

A Schlüter®-PROCUT-PSF a fugatalpas vagy fugatalp nélküli Schlüter® műanyagprofilok gyors és pontos méretre vágásához kifejlesztett profilvágó olló.
tovább

Schlüter®-LIPROTEC-PES

Schlüter®-LIPROTEC-PES

Cserevég kupakok LT-EASY LED tömlőkhöz: A készlet két zárókupakot tartalmaz szigetelő ragasztóval együtt.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?