logo

Sajtóközlemény - Iserlohn - 04.03.2014

Új megoldások a fény- profil-technikában

A Schlüter-Systems a Schlüter®-LIPROTEC kínálatát két új fény-profillal bővíti.

Ennek során a Schlüter®-LIPROTEC-WSQ egyesíti a falból kiemelt elemek attraktív megvilágítását a Schlüter®-QUADEC profilok időtlen eleganciájával. A megmintázott, négyzetes burkolat-lezárás befogadja a csempeburkolat élét, és megvédi azt a sérülésektől. Sokféle megvilágítás kialakítható az új LIPROTEC-LL profillal. Hála a cirádáktól mentes, U-alakú keresztmetszetnek számos helyre beépíthető – például falburkolatok, megvilágított falfülkék, polc-konstrukciók vagy elemek kialakítása során. A kreativitásnak szinte semmi sem szab határt.

Szintén újdonság: A Schlüter®-LIPROTEC-WS profilok a falfelületek és a LIPROTEC-PB a pódiumok és lépcsőélek megvilágításához máris kaphatók 100 cm és 150 cm hosszban. A rendszerhez tartozó plusz 100 cm, 150 cm és 200 cm LED-csík hosszak a tervezők és kivitelezők számára még több rugalmasságot kínálnak a fény- profil-technika alkalmazása során.

Az új árlista tartalmaz minden újdonságot, valamint a LIPROTEC teljes választékát; melyet a Schlüter-Systems-től ingyenesen megrendelhet, és akár le is tölthet. A www.liprotec.com címen ezen kívül részletes információkat talál a fény- profil-technikáról.

 

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?