logo

Műszaki és dizájn profilok

A Schlüter-profilok ideális kombinációt tesznek lehetővé a funkcionalitás és a dizájn között. Választékunk magában foglalja a profilokat a szegélyek lezárására a falaknál és a padlónál, a lépcsőknél, továbbá az építőelemek, mezőhatárolók, szegély- és csatlakozó fugák kialakításához.

Padlóburkolat lezárások

Padlóburkolat lezárások

Az olyan lezáró profilok, mint az eredeti Schlüter®-SCHIENE körülhatárolják a burkolólap kerületét és védik a kerámia vagy terméskő külső peremét a mechanikus erőbehatás okozta sérülésektől. A Schlüter®-RENO-profilok lépcsőzetmentes átmenetet teremtenek a szomszédos padlóburkolatok felé. Padlóburkolat lezáró profiljaink tartósan hozzájárulnak a burkolat szépségéhez.
tovább

Sarkok és lezárók

Sarkok és lezárók

A Schlüter®-QUADEC, -RONDEC, -JOLLY, -SCHIENE és -FINEC sorozatokhoz tartozó profilok mechanikai terhelésnek ellenálló és dekoratív lezárásokat eredményeznek a falburkolatoknál és a csempéből, illetve természetes kőből készülő lábazat- szegélyeknél. A számos anyag- és színváltozat révén ezekkel a profilokkal a kreativitásnak nincsenek határai. A dekoratív DESIGNLINE- és QUADEC-FS bordűr-profilokkal kombinálva a Schlüter rendszer alkalmazásával lehetséges a hangsúlyozottan dizájnos kivitelezés.
tovább

Lépcsőprofilok

Lépcsőprofilok

A lépcsőfokok szélei erős mechanikai terhelésnek vannak kitéve és balesetveszélyesek. A Schlüter-TREP-profilok csúszásgátló kivitelük és optikai felismerhetőségük révén biztonságosabbak. Óvják a lépcsőfokok peremét, és ezáltal biztosítják, hogy a lépcsők burkolata ne károsodjon. A Schlüter®-TREP profilok ideálisan kombinálhatók a Schlüter®-LIPROTEC fényprofil technikával a lépcsőfokok megvilágítására.
tovább

Dilatációs fugák és feszültségmentesítő profilok

Dilatációs fugák és feszültségmentesítő profilok

A Schlüter®-DILEX sorozat profiljai karbantartásmentes és a funkciónak megfelelő megoldást kínálnak az összes releváns burkolólap dilatációs fugáira. Kínálatunk felöleli az építészeti, felületelválasztó, szegély- és csatlakozó fugákat. Az összes profil beillesztésére a burkolat kialakítása során kerül sor. DILEX-profiljaink a burkolat későbbi mechanikai vagy vegyi terhelésének megfelelően különböző anyagkivitelben kaphatóak.
tovább

Profilok rugalmas fal- és padlóburkolatokhoz

Profilok rugalmas fal- és padlóburkolatokhoz

Védi a padló-, fal- és lépcsőburkolatok széleit. Gyorsan és egyszerűen beépíthető. Megakadályozza azt, hogy a különféle anyagú és magasságú padlóburkolatok csatlakozásánál megbotoljunk.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?