logo

Új részletmegoldások a padlószintben lévő tusolókhoz

Intelligens rendszerek az akadálymentes fürdőkért

A Schlüter-KERDI-LINE vonali vízelvezetés egy nagyon jól bevált és kedvelt rendszermegoldás az elegáns, akadálymentes tusolók kialakításánál. Funkcionalitás és elegancia jellemzi. A BAU 2019 kiállításon és vásáron a Schlüter-Systems a KERDI-LINE-keretek új verzióit mutatta be. Továbbfejlesztettük a 19 mm-es keretet az A, B és C dizájnú rácsokhoz, így a vízelvezető folyókát még egyszerűbb egy gyorsabb kitisztítani. Az optimalizációnak köszönhetően a csempemélyedés (C-dizájn) ennél a keretvastagságnál képes akár 15 mm vastag csempét befogadni.

A dekoratív Schlüter-DECO-SG profil olyan árnyékfugát képez, amely ideális üvegből készült elemeknek a padlón vagy a falon történő befogadására. Münchenben a Schlüter-Systems ezt a profilt először – az aktuális fürdőszobai trendekhez igazodván – a magas minőségű szálcsiszolt nemesacél kivitelben és 15 mm-es fugaszélességgel mutatta be.

Díjazott vízelvezetési technika

A Schlüter-Systems vízelvezetési technikája 2018. novemberében elnyerte a Architects‘ Darling® Award bronz fokozatát. Az építészeti projektek egyik vezető online-portálja, a Heinze GmbH ítéli oda a díjat, mely az „Építőipar Oscar-díja“. Több, mint 2.000 építészmérnök adta le kedvenceire a szavazatát a legnagyobb németországi ágazati felmérésen.

Schlüter®-KERDI-LINE

Schlüter®-KERDI-LINE

A Schlüter®-KERDI-LINE egy komplett szett, ami a padlószintbe illeszkedő tusolók vízszintes (Schlüter®-KERDI-LINE-V) és függőleges (Schlüter®-KERDI-LINE-H) vonali vízelvezetésére szolgál. Univerzálisan alkalmazható nagyobb felületekben a központi beépítésre, de falak közelében is. A folyóka-test körbefutó ragasztós peremén gyárilag kialakított és fixen felragasztott Schlüter®-KERDI mandzsetta található. Ezzel a folyókatest biztonságosan csatlakoztatható a többrétegű szigeteléshez úgy a padlóban, mint a felmenő falazatoknál.
tovább

Schlüter®-DECO-SG

Schlüter®-DECO-SG

A Schlüter®-DECO-SG dekoratív profil a csempeburkolatok fugáinak kialakításához. 12 mm széles árnyékfugát képez. A fuga ideálisan alkalmas az üvegpanelek fogadására és rögzítésére a padló és falicsempe sikjába süllyesztve (pl épített zuhany leválasztásánál).
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?