logo

Lépcsőházak

Nézzük lépésről lépésre: Lépésbiztosak!

Egy rossz lépésnek sokszor súlyos következményei lehetnek. A lépcsők különleges veszélyforrást jelentenek. Ezért az építészeti kialakításban a lépcsőfokoknál a csúszás veszélyét a lehető legnagyobb mértékben csökkenteni kell.

Kopásvédelem
A profilok ráadásul védik is a csempéket a lépcsőfok élénél a károsodástól és a kopástól is. Kiegészítőként megfelelő végelzárók és kaphatók az oldalak lezárására.

Ha már az optikánál tartunk: A dekoratív szegélyprofilokkal lépésről lépésre klasszikus vagy modern hangsúlyok alakíthatók ki - az Önök igényei szerint!

Jó tervezés - fél siker! Már a tervezés során is tudatosítsuk a lépcsővel szemben támasztott igényeket, hogy megfelelő lépcsőfokok és szegélylezárások kerüljenek alkalmazásra.                                                                                                                                               

  • Csúszásgátlás
  •  Optikai jelző hatás
  • Mechanikai terhelhetőség
  • Ellenállóság a vegyi behatásokkal szemben                                                          
Megvilágított lépcsők – szép és biztonságos

Megvilágított lépcsők – szép és biztonságos

Ilyen jól tud kinézni a lépésbiztonság: Schlüter®-LIPROTEC-kel olyan biztonságos lépcsők és lépcsőfokok jönnek létre, melyek aztán nem vallanak szégyent.
tovább

Csúszásgátlás lépcsőprofilokkal

Csúszásgátlás lépcsőprofilokkal

Annak érdekében, hogy a sima lépcsőfokok ne legyenek csúszósak, a Schlüter-Systems műanyagból készült csúszásgátló profilokat kínál. Tiszta, dekoratív, és a biztonság érdekében jól látható lépcsőfokokat kínál, amelyek mindennemű csempe- és természetes kő burkolatnál használhatók.
tovább

Az optikai érzékelhetőség javítása

Az optikai érzékelhetőség javítása

A lépcsőfokok jobban felismerhetők, ha a szegélyeikre olyan lépcsőprofilokat helyeznek el, amelyek színeikben világosan különböznek a lépcsőtől.
tovább

Firenzei inspirációk

Firenzei inspirációk

Firenze, a Toszkána fővárosa, világszerte híres az építészete okán. Ebben a kis, szerethető részletek gondoskodnak arról, hogy az összbenyomás tökéletes legyen.
tovább

Lépcsőprofilok utólagos beépítéshez

Lépcsőprofilok utólagos beépítéshez

Legkésőbb akkor, amikor az utódok megteszik az első önálló lépéseiket, tudatossá válik az is, hogy a lépcső, csempe-vagy természetes burkolattal ellátva is a potenciális veszélyek közé tartozik. Az alternatív megoldások: Vagy el kell távolítani és újraépíteni vagy profilokat ragasztani rá. A Schlüter®-TREP-EK és a Schlüter®-TREP-GK révén kialakította a Schlüter-Systems az utólagosan beépíthető lépcsőprofilokat.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?