logo

Kerámia ipari padlók

Kiállják a próbát!

Ha a kerámiát a mi termékeinkkel kombinálva rakják le, megfelelnek a kihívásoknak! A rendkívüli és tartós terhelések, például targoncás forgalom rendszeresen próbára teszik az ipari padlókat. A speciális részleteknek intenzív védelemre van szükségük.

A savtűrés számunkra nem a helyszínen megoldandó kérdés. A problémás felületek számunkra már évtizedek óta a mindennapi feladatok közé tartoznak. Termékeink ipari alkalmazhatósága roppant nagy. Tehát kalkuláljunk eleve a mechanikus terheléssel, mint jelentős adottsággal. A kritikus részleteket mi megkeressük, hogy célirányosan tudjunk beavatkozni.

További neuralgikus pontokat jelentenek a dilatációs fugák. Termékeink révén lendüljenek támadásba, ideális esetben már a tervezés szakaszában. A repedezett és az új aljzatok a mi rendszermegoldásaink alkalmazásával speciális padlókonstrukciók kialakítására alkalmasak - megfelelő mechanikai védelemmel. A gyors kivitelezés időt takarít meg. A felújítások kötelező kísérőjelensége a bevételkiesés így minimálisra csökkenthető.

Ez ugyanúgy a mindennapi tevékenységünk része, mint az, hogy az egész megoldásnak a végén jól is kell kinéznie.

Csempeburkolatos ipari padlók Schlüter®-DITRA alkalmazásával

Csempeburkolatos ipari padlók Schlüter®-DITRA alkalmazásával

A villás targoncák, amelyek tonnás súlyú raklapokat visznek, végigmennek a csarnokon, ami a mennyezetig be van polcozva méteres polcokkal és a gyártócsarnokokban egymás mellett állnak a stancolást, hengerlést, vagy sajtolást végző gépek, hosszú sorban egymás társasságában. A nehéz terheket egyvalami viseli: a padló.
tovább

Csempelerakás kritikus felületeken

Csempelerakás kritikus felületeken

Nem kellemes látvány: Repedések a csempeburkolatban Az okok rendszerint a deformációk és repedések az alsó épületelemeknél. A Schlüter®-DITRA kompenzálja a feszültségeket az alapfelület és a csempeburkolat között.
tovább

Figyelem savak!

Figyelem savak!

A védelem a savtartalmú folyadékokkal szemben az iparban újra meg újra téma. A sav elleni koncepció megbízható és tartós védelmet biztosít. Rendszer-megoldásaink ezt tűzték ki célul. Méghozzá sikerrel!
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?