logo

A fürdőszoba egyedi és akadálymentes kialakítása

A Schlüter-Systems átfogó portfoliót kínál a fürdőszobák minden igényt kielégítő kialakításához.

Aki fürdőszobát tervez, az szeretné, ha az sokáig örömet szerezne neki. Ezért oly fontos, hogy a ma fürdőszobája akadálymentes legyen és a kialakítása révén ki tudja elégíteni a felhasználóinak az egyedi igényeit és kívánságait. A Schlüter-Systems rugalmas megoldásokat kínál a padló síkjába illeszkedő tusolók, a kerekes székkel megközelíthető mosdók, valamint a fűtött falak, padlók és ülőalkalmatosságok terén. A hosszú távra tervezett fürdőszobának ezen túlmenően takarékos és nívós világítással, tárolóhelyekkel és vízszigeteléssel kell rendelkeznie. A következő oldalakon még többet megtudhat minderről.

Padló és falfűtés a fürdőszobában

Padló és falfűtés a fürdőszobában

A padlófűtés a jövő fűtése. A vízzel működő padlófűtés alacsony működési költség mellett egyenletes melegről gondoskodik a fürdőszobában, míg az elektromos felületfűtés pontosan ott adja le a meleget a padlón és a falakon, ahol szüksége van rá.
tovább

Vízszigetelés a fürdőben

Vízszigetelés a fürdőben

Annak érdekében, hogy a fürdőben ne keletkezzen penész és hogy ne károsodjék az épület szerkezete, úgy a padlót, mint a falakat teljes felületükön egybefüggően és biztonságosan vízszigetelni kell. A Schlüter-Systems az építési szabványnak megfelelő vízszigetelést kínál rendszer-megoldásként.
tovább

Tusolók modern és akadálymentes kialakítása

Tusolók modern és akadálymentes kialakítása

Középpontba vagy vonalra lejtetett vízelvezetéses, a padló síkjába illeszkedő tusolók kiépítése: Bemutatjuk Önnek, hogyan tud a Schlüter rendszeréhez tartozó termékekkel a tusolója a küszöbmentes fürdőszobájának szerves része lenni.
tovább

A fürdőszoba falának a kialakítása

A fürdőszoba falának a kialakítása

A fürdőszobában bevált burkolat a csempe és a természetes kőből készült burkolólap. Mi itt megmutatjuk Önnek, hogy mit tehet Ön annak érdekében, hogy a burkolata hosszú ideig szép maradjon és azt is, hogyan tudna még többet kihozni a csempeburkolatból.
tovább

Tárolóhely és lerakópolc a fürdőszobában

Tárolóhely és lerakópolc a fürdőszobában

A falfülkék elegáns tárolóhelyek a fürdőszobában, de a fémből készült polcok látványelemként sem utolsók. Válasszon a Schlüter-KERDI-BOARD-N vagy a Schlüter-SHELF között – vagy kombinálja e kettőt!
tovább

Modern fürdőszoba világítás Schlüter®-LIPROTEC-kel

Modern fürdőszoba világítás Schlüter®-LIPROTEC-kel

A fürdőszobában alkalmazott fénynek sokféle igényt kell kielégíteni. Találja meg, hogyan tud egyszerűen és biztonságosan LED-világítást beépíteni a fürdőszobájába.
tovább

Fürdőszoba-kialakítás Schlüter®-KERDI-BOARD-dal

Fürdőszoba-kialakítás Schlüter®-KERDI-BOARD-dal

Legyen szó kádburkolatról, mosdópultról, térelválasztó falakról vagy polcokról – a Schlüter-KERDI-BOARD az optimális alap a csempével vagy természetes kőlapokkal burkolt egyedi fürdőszobában
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?