logo

Lakóterek

Szép és meleg otthon

A folyosó és a lakótér az elsők, amikkel a vendégeink találkoznak. És ha az első benyomás kedvező, akkor az valószínűleg Önökön múlt!

A lakóterekben alkalmazott csempeburkolatnak stílusa van. Burkolati konstrukcióink pedig nem csak arról gondoskodnak, hogy a burkolat sokáig szép maradjon, hanem arról is, hogy ne fázzon a lábuk!

Lévén a csempepadló emellett nagyon strapabíró is, és modern esztétikai megjelenésű, a vendégek is kedvet kaphatnak az okosan lerakott csempeburkolathoz. Ez esetben azonban árulják el nekik az intelligens burkolati konstrukciók titkát...

Élet fénnyel

Élet fénnyel

A fény hangulatot kelt Ezért ügyel a Schlüter®-LIPROTEC annyira arra, hogy hol játszódik az élet: a lakótérben. Megvilágított emelvények, falitáblák vagy fény-erek – a fényprofilok a helyiségeknek egészen különleges atmoszférát adnak.
tovább

Védő záróprofilok a padlóburkolathoz

Védő záróprofilok a padlóburkolathoz

A lezáró profilok védik a csempeburkolatok szegélyét, és a burkolat szélén dekoratív lezárást biztosítanak.
tovább

Dekoratív szegélyvédelem a falsarkokhoz

Dekoratív szegélyvédelem a falsarkokhoz

Már régen elmúltak azok az idők, amikor a csempék fényes máza még a csempe szélére is kiterjedt. A Schlüter-választékban ennek megfelelő profilok találhatók.
tovább

Csempelerakás kritikus felületeken

Csempelerakás kritikus felületeken

Nem kellemes látvány: Repedések a csempeburkolatban Az okok rendszerint a deformációk és repedések az alsó épületelemeknél. A Schlüter®-DITRA kompenzálja a feszültségeket az alapfelület és a csempeburkolat között.
tovább

A károk és megbotlások elkerülése a burkolatok találkozásánál

A károk és megbotlások elkerülése a burkolatok találkozásánál

A csempék átmenetei más burkolati anyagok irányába a legnagyobb mechanikai igénybevételnek kitett területek. A felmerülő terhelés révén gyakran keletkeznek károsodások. Ezért különleges védelmet kell biztosítani.
tovább

KÖRNYEZETBARÁT & KÉNYELMES.

KÖRNYEZETBARÁT & KÉNYELMES.

Alacsony előremenő hőmérséklet - Kevesebb fűtési költség - A megújuló és hagyományos energiaforrások hatékony hasznosítása
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?