logo

Eleve akadálymentesen építeni

Nem elesni!

Az akadályokat fel kell ismerni. Ez az első lépés a biztos és szabad mozgáshoz.  A különböző burkolatok okozta magasság különbségeket burkolatváltó profiljainkkal könnyen eltüntetheti.  A padlósíkba illeszkedő tusolók gondoskodnak a problémamentes belépésről és  a nagyobb önállóságról. Eredmény: Biztos és szabad mozgás a hétköznapokban - buktatók nélkül.  Rendszermegoldásaink segítenek abban, hogy az életed biztonságosan élvezhesd. 

Padlószintbe illeszkedő tusoló

Padlószintbe illeszkedő tusoló

Élvezze az újfajta szabadságot az akadálymentes tusolóval. A belépőküszöbök illetve kiemelt tusoló-tálcák már a múlté: ma már a tusoló integráns része a fürdőszobának és természetes, hogy akadálymentesen elérhető.
tovább

Innovációk az akadálymentes tusolási élvezethez

Innovációk az akadálymentes tusolási élvezethez

A Schlüter®-Systems komplettt eszköztárat kínál Önöknek a padlóba illeszkedő, akadálymentes kialakítású tusolókhoz. Ez egy olyan rendszer, amelynek alkotóelemei külön-külön is minőséget képviselnek, így összeépítve pedig egy komplett, biztonságosan működő rendszert alkotnak. Az egyes alkotóelemek ugyanis pontosan egymáshoz hangoltak és úgy lettek kialakítva, hogy egyszerű eszközökkel és kivitelezői tudással a beépítés során a lehető legtökéletesebb eredmény szülessen. A moduláris felépítés úgy az ügyfél, mint a kivitelező számára a lehető legnagyobb rugalmasságot nyújtja aszerint, hogy milyen az igény, vagy a rendelkezésre álló beépítési hely.
tovább

Schlüter®-KERDI-SHOWER

Schlüter®-KERDI-SHOWER

Egyre több építtető dönt a padlóba illeszkedő tusolók mellett. Ezek nem csak az idősebb és fogyatékos emberek számára teszik élhetővé a hétköznapokat - a fiatalabb embereknek is komoly kialakítási szabadságot adnak és különleges kényelmet a fürdőszobában. A Schlüter®-KERDI-SHOWER révén a Schlüter-Systems innovatív rendszert hozott létre a padlóba illeszkedő, kerámia burkolatú tusolók egyszerű kialakítására.
tovább

Padlóösszefolyók többrétegű szigeteléshez

Padlóösszefolyók többrétegű szigeteléshez

Ahhoz, hogy biztonságos csatlakoztatást alakítsunk ki, fontos, hogy a többrétegű szigetelést a vízelvezetési rendszerrel együtt alakítsuk ki.
tovább

Sima felületek és lekerekített szegélyek

Sima felületek és lekerekített szegélyek

Szegélyvédelem Schlüter®-ECK-kel
tovább

Az ön kapcsolattartója a
Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
Fax: + 36 1 412 0190
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

image
Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?