logo

Bevált rendszermegoldások kert- és tájépítőknek

© Villeroy & Boch, V & B Fliesen GmbH

A Schlüter-Systems a kert- és tájépítészet terén is kínál innovatív termékeket. Akár kötőanyag nélküli szabadon lerakott burkolatfektetésről, akár kötőanyaggal történő burkolásról van szó, beleértve az esztriches rétegrendeket és a burkolható vízszigetelést is, vagy legyen szó teraszok és járdák szegélyezéséről – itt minden, az erkélyekkel, teraszokkal és járdákkal kapcsolatos feladathoz olyan rendszermegoldást talál, ahol az elemek egymáshoz vannak hangolva rendszerben.

Kötőanyag nélküli burkolat-fektetés

Kötőanyag nélküli burkolat-fektetés

Teraszok és utak kötőanyag nélküli szabadon lerakott burkolatfektetéssel történő kialakításánál a járólapokat ragasztás nélkül tartókorongokra, kavics- vagy kőzúzalékágyra vagy vékonyágyazós ragasztó-habarcsba fektetjük. Ennek megvannak a maga előnyei, például az aljzat egyenetlenségei egyszerűen kiegyenlíthetők, akár utólag is.
tovább

Kötőanyaggal történő burkolatfektetés

Kötőanyaggal történő burkolatfektetés

A kötőanyaggal történő burkolatfektetésnél a burkolatot az aljzatra ragasztjuk úgy, hogy az ne tudjon megbillenni vagy elmozdulni. Ez lehetővé teszi a többrétegű burkolható vízszigetelésnek rendszerben történő alkalmazását, ami által elkerülhető, hogy nedvesség jusson be az épület szerkezetébe. A vizet a drénréteg elvezeti, ami ráadásul megvédi a burkolatot a fagyási károktól, hiszen nem alakulnak ki jéglencsék.
tovább

Szegélyek teraszokhoz és járdákhoz.

Szegélyek teraszokhoz és járdákhoz.

A szegélyek tiszta lezárásához számos Schlüter-szegélyprofil áll rendelkezésre. Ez nem csupán esztétikus és biztonságos, hanem meg is védi a burkolat széleit és megakadályozza, hogy abba kívülről bármi bejusson. Egyidejűleg biztonságosan kanalizálja a konstrukció vízmentesítését.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?