logo
Foto: Villeroy & Boch

Dekoratív élvédelem falak sarkaihoz

Már rég elmúltak azok az idők, amikor a csempék máza azok oldalát is beborította. A következmény: A falak külső sarkainál vagy a lábazati- és burkolati konstrukcióknál a csempe anyagának szürke vagy barna színe látszik. Ez gátolja a kedvező összbenyomást.

Ezért vannak a Schlüter®-RONDEC, Schlüter®-QUADEC és a Schlüter®-JOLLY záróprofilok. Gondoskodnak a dekoratív szegélyvédelemről és ugyanakkor hatékonyan óvják a sarkokat és éleket a sérülésektől.

Emellett a profilok színükben illeszkedő, Schlüter-Systems profil-bordűrökkel is kombinálhatók.

Dízájn és élvédő profilok

Schlüter®-RONDEC, -QUADEC és -JOLLY záróprofilok falak csempeburkolatos külső sarkaihoz. A különböző anyagok, színek és felületek teszik lehetővé, hogy a burkolatok külső szegélyei színeikben illeszkedjenek a csempék és a fugák színéhez, illetve hogy érdekes kontrasztok alakuljanak ki. A profilok óvják az éleket a károsodástól.

A nemesacél-kivitel padlólezárásként, vagy lépcső-élként is használható. Más anyagoknál is megoldhatók a lezárások, a sarkok vagy a lábazat-fedések, pl. szőnyegpadlónál vagy parkettánál.

Schlüter®-JOLLY

Schlüter®-JOLLY

A Schlüter-JOLLY egy dekoratív, fémből készült élvédő profil a falburkolatok külső sarkaihoz, illetve lábazati és falburkolatok lezárására. A 90°-fokos lezáró szára megvédi a burkolatot a mechanikus sérülésektől. A kétoldali fugatávtartó gondoskodik a burkolólapok közötti fugakamra állandó méretéről.
tovább

Schlüter®-QUADEC

Schlüter®-QUADEC

A Schlüter®-RONDEC egy dekoratív profil a csempeburkolatok szimmetrikus külső sarokéleihez, valamint lábazat- és burkolatlezárások kialakítására.
tovább

Schlüter®-RONDEC

Schlüter®-RONDEC

A Schlüter®-RONDEC egy dekoratív szimmetrikusan kerekített falburkolat külső sarkaira, illetve lábazat és falburkolat csatlakoztatására.
tovább

Schlüter®-SCHIENE

Schlüter®-SCHIENE

A Schlüter®-SCHIENE egy speciális profil a csempeburkolatok külső peremének lezárásához, de nagyon jól használható más burkolati anyagokhoz és alkalmazásokhoz is. A fugatávtartó orr előre megadja a fugaszélességet a burkolólap mellett.
Schlüter®-SCHIENE-STEP-EB szálcsiszolt nemesacélból készült, magas minőségű záróprofil.
A Schlüter®-SCHIENE-E nem rendelkezik fugatávtartó orral.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?