logo

Vízszigetelés, feszültségmentesítés, rétegelválasztás, temperálás, vízelvezetés, lépészaj szigetelés

A Schlüter®-KERDI, -DITRA, -DITRA-DRAIN valamint - TROBA termékekkel a Schlüter-Systems optimálisan kialakított rendszermegoldásokat kínál a csempék és természetes kő burkolatok lerakásához a nedvesség által terhelt illetve külső tereknél, valamint a kritikus felületeken. Ezen túlmenően a Schlüter®-DITRA-SOUND lehetővé teszi a hatékony lépészaj-szigetelést a felújított objektumoknál.

Szigetelés

Szigetelés

A csempeburkolatok nem vízzáróak: a fugákon keresztül a nedvesség behatolhat az alatta lévő felületbe és károsíthatja az épület állagát. A többrétegű szigeteléssel ezt hatékonyan meg lehet akadályozni. A Schlüter-Systems a Schlüter®-DITRA és a Schlüter®-KERDI révén komplett rendszert kínál egymásra hangolt elemekből a szigetelés kialakításához. Itt minden alkalmazáshoz és minden részlethez megtalálja a megfelelő megoldást.
tovább

Rétegelválasztó lemezek

Rétegelválasztó lemezek

A Schlüter-Systems találta fel a csempeburkolatok esetében a rétegelválasztást. 1987 óta akadályozza a DITRA-lemez, hogy a hidegburkolatokat a konstrukcióban fellépő feszültség károsítsa. A Schlüter®-DITRA-DRAIN, a világszerte első és egyedülálló burkolható kapilláris-passzív többrétegű drainlemez a rétegelválasztás mellett teljes felületén kiszellőzteti a burkolatot, ezáltal lehetővé teszi a nagyméretű csempék és természetes kőlapok biztonságos lerakását, kültéren is.
tovább

Vízelvezető rendszerek

Vízelvezető rendszerek

A Schlüter-Systems által kínált vízelvezetési megoldások pontosan a Schlüter®-KERDI valamint -DITRA használatával kialakított többrétegű szigetelésekhez vannak hangolva. Így biztosítható, hogy a nedvességet ne csak az épülettől tartsa távol, hanem el is vezesse oda, ahol már nem okozhat kárt.
tovább

Drén-rendszerek

Drén-rendszerek

A nedvességnek a célirányos elvezetése a lefolyóhoz azon lényeges feladatok egyike, amelyet a balkonok és teraszok konstrukciójának kialakításakor meg kell oldani. A Schlüter-Systems a Schlüter®-TROBA program révén a legkülönbözőbb konstrukciók számára kínál drén-megoldást. Mindegyik közös tulajdonsága, hogy tartósan is jól működik és terhelhető. A Schlüter®-DITRA-DRAIN az első és egyetlen kapilláris-passzív többrétegű szigetelés a csempe- és természetes kőburkolatokhoz.
tovább

Lépészaj-szigetelés

Lépészaj-szigetelés

A lépészajnak a más helyiségekbe való átterjedését, amit pl. a járkálás, vagy a tárgyak leesése okoz, nevezik lépészaj-szigetelésnek. A Schlüter®-DITRA-SOUND használatával a felújítandó objektumoknál hatékonyan, 13 dB(A)-val csökkenthető a lépészaj. Ez az érzékelt lépészaj több mint ötven százalékos csökkentését eredményezi.
tovább

Eltávolítható burkolófólia

Eltávolítható burkolófólia

Sok olyan hely van, ahol a padlóburkolat ideiglenes vagy gyakorta kell cserélni, ilyenek például a kiállítások, vásárok vagy a boltok. Ezeknél az egyszerű bonthatóság fontos szempont. A Schlüter-REFLEECE praktikus megoldást kínál erre az igényre. Az öntapadó fólia burkolható felületet ad a csempe- vagy természetes kőből készült járólapokhoz lefektetéséhez és elválasztja a csemperagasztót a meglévő alaptól.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?