logo

Életterek alakítása – fénnyel és hidegburkolattal

A fény felhasználása egy tér-atmoszféra létrehozásához meghatározó fontosságú. A puszta megvilágítási hatáson túlmenően a modern világítástechnikával kreatívan és dekoratívan lehet tereket alakítani. Akár lágy, pihentető fényt szeretne nyugalmi zónákhoz, akár semleges fényt munkaterületekhez, vagy ha színes környezeti fényt akar – a Schlüter-LIPROTEC korszerű LED-fényprofl-technikájával a megfelelő fényt hozhatja létre a megfelelő helyen. Lehetőség nyílik arra, hogy hatásosan és feltűnés nélkül olyan helyiség-atmoszférát hozzon létre, amely pontosan megfelel az építtetői egyéni igényeknek. A tartóprofilok lakótérbe történő harmonikus beillesztéséről gondoskodik a Schlüter-Systems bevált profiltechnikája – itt első ízben a világítás- és vezérléstechnika egyedileg összehangolt csúcstermékeivel kombinálva. S azért, hogy a beépítés gyorsan és könnyedén elvégezhető legyen, számos alkalmazáshoz előre konfigurált készletek kaphatók profilokkal, LED-sávokkal és szerelési tartozékokkal együtt.

Schlüter®-LIPROTEC – rövid áttekintés

LIPROTEC-EASY

LIPROTEC-EASY

Egyéni megvilágítás egyszerűen – kényelmes egymáshoz csatlakoztatható rendszerek és egyszerű szerelés, ezek teszik a Plug & Play-sorozatot mindentudóvá, még akkor is, ha nem vagyunk szakemberek.
tovább

LIPROTEC-PRO

LIPROTEC-PRO

A Schlüter-LIPROTEC-PRO a jól bevált és sokféleképpen kombinálható fényprofil-technika profik részére.
tovább

Schlüter-LIPROTEC-CONTROL

Schlüter-LIPROTEC-CONTROL

Schlüter-LIPROTEC-CONTROL regeltechniek biedt met de varianten LIPROTEC-CLASSIC en LIPROTEC-ZONES alle mogelijkheden voor een moderne lichtregeling.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?