logo

Balkonok és teraszok

A balkonok és teraszok szegélyei folyamatosan kitettek az időjárás viszontagságainak. A Schlüter®-BARA szegélyprofilok ezeket a területeket hatásosan védik és tiszta lezárást eredményeznek.

Dilatációs fugák és feszültségmentesítő profilok

Dilatációs fugák és feszültségmentesítő profilok

A Schlüter®-DILEX-sorozat profiljaival karbantartást nem igénylő és működő megoldásokat kínálunk minden releváns dilatációs fugához a balkonoknál és teraszoknál. A profilok ellenállnak az időjárás viszontagságainak és hőállóak.
tovább

Balkonszegély-profilok

Balkonszegély-profilok

A balkonok és teraszok szegélyei folyamatosan kitettek az időjárás viszontagságainak. A Schlüter®-BARA szegélyprofilok ezeket a területeket hatásosan védik és tiszta lezárást eredményeznek. A megfelelő profilok néhány mozdulattal elláthatók a Schlüter®-BARIN folyókarendszerrel.
tovább

Vízelvezető rendszerek

Vízelvezető rendszerek

A balkonok és teraszok eső- vagy a szennyvízének elvezetését hatékonyan és tartósan meg tudja oldani a Schlüter-Systems vízelvezetési rendszerével. Legyen szó vízelvezető a balkon szegélyén, a padló-összefolyónál, vagy a mellvéden át vezetett folyókáról, a megfelelő megoldást itt találhatja meg.
tovább

Drén-rendszerek

Drén-rendszerek

Legyen szó a Schlüter®-DITRA-DRAIN, az első és kapilláris-passzív többrétegű burkolható drain és rétegszétválasztó lemezről, vagy a Schlüter®-TROBA lemezről, mint klasszikus drénlemez a kavics-, vagy zúzottkő ágyra fektetéshez való drain-lemezről, a Schlüter-Systems minden hidegburkolatos, vagy természetes kővel kialakított burkolati konstrukcióra kínál illeszkedő vízelvezetést.
tovább

Rétegelválasztó lemezek

Rétegelválasztó lemezek

A Schlüter-Systems találta fel a csempeburkolatok esetében a rétegelválasztást. 1987 óta akadályozza a DITRA-lemez, hogy a hidegburkolatokat a konstrukcióban fellépő feszültség károsítsa. A Schlüter®-DITRA-DRAIN, a világszerte első és egyedülálló burkolható kapilláris-passzív többrétegű drainlemez a rétegelválasztás mellett teljes felületén kiszellőzteti a burkolatot, ezáltal lehetővé teszi a nagyméretű csempék és természetes kőlapok biztonságos lerakását, kültéren is.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?