logo

Aljzat és padlófűtés-hűtés kialakítások

A Schlüter®-BEKOTEC rendszer egy különösen gyorsan előállítható, vékonyrétegű, nem felpúposodó és feszültségmentes aljzat kialakítás. A Schlüter®-BEKOTEC-THERM padlófűtésrendszer alkotóelemeivel együtt hatásos, alacsony építési magasságú, rövid idő alatt megépíthető és kellemes hőérzetet biztosító kerámia padlófűtés hozható létre.

Schlüter®-BEKOTEC

Schlüter®-BEKOTEC

A Schlüter®-BEKOTEC biztonságos burkolati konstrukciós technika repedésmentes és biztonságosan muködo esztrichek és futoesztrichek készítéséhez alacsony konstrukciós magasságokkal 52 mm-tol (beleértve. 20 mm szigetelést). A csempe és a természetes kolapok mellett más burkolóanyagok is lerakhatók a BEKOTEC-esztrichre.
tovább

Schlüter®-BEKOTEC-EN 23 F

Schlüter®-BEKOTEC-EN 23 F

Schlüter®-BEKOTEC-F biztonságos burkolati konstrukciós technika repedésmentes és biztonságosan működő esztrichek és fűtőesztrichek készítéséhez nagyon alacsony konstrukciós magasságokkal 31 mm-től. A csempe és a természetes kőlapok mellett más burkolóanyagok is lerakhatók a BEKOTEC-esztrichre.
tovább

Schlüter®-BEKOTEC-EN-F PS

Schlüter®-BEKOTEC-EN-F PS

A Schlüter-BEKOTEC-EN-F-PS egy esztrichhez készült, nyomásálló polisztirol mélyhúzott fóliából készült, hátoldalán öntapadó korongmintás lemez, amely a (14/16 mm átmérőjű) Schlüter-fűtőcsövek rögzítésére szolgál. A védőfólia eltávolítása után fektesse a korongmintás lemezt a megfelelő aljzatra.
tovább

Schlüter®-BEKOTEC-EN-FTS

Schlüter®-BEKOTEC-EN 18 FTS

Schlüter®-BEKOTEC-EN FTS biztonságos burkolati konstrukciós technika integrált lépészaj-szigeteléssel 25 dB-ig felújítási és munkákhoz is. A rendszer lehetové teszi repedésmentes és biztonságosan muködo esztrichek és futo-esztrichek készítését alacsony konstrukciós magasságokkal, már 31 mm-tol, közvetlenül a teherbíró aljzatra. A csempe és a természetes kolapok mellett más burkolóanyagok is lerakhatók a BEKOTEC-esztrichre.
tovább

Schlüter®-BEKOTEC-EN-FK

Schlüter®-BEKOTEC-EN 12 FK

A Schlüter-BEKOTEC-EN FK esztriches bütykös lemez nyomásálló mélyhúzott polisztirol lemezből, amit a hátoldalán fátyolszövet tapadóhíd réteggel láttak el. Többrétegű rendszerként megfelelő, teherhordó felületekre kerül leragasztásra. A hozzá tartozó Schlüter-BEKOTEC-THERM-HR Ø 10 mm fűtőcsövek pontos rögzítése a ferde falú bütykök között a szükséges fektetési távolság függvényében 50 mm-es raszterben történik.
tovább

Schlüter®-BEKOTEC-EN-FK PS

Schlüter®-BEKOTEC-EN-FK PS

A Schlüter-BEKOTEC-EN-FK-PS egy esztrichhez készült, nyomásálló polisztirol mélyhúzott fóliából készült, hátoldalán öntapadó korongmintás lemez. A védőfólia eltávolítása után fektesse a korongmintás lemezt a megfelelő, a terhelést elvezető aljzatra.
tovább

Schlüter®-BEKOTEC-DRAIN

Schlüter®-BEKOTEC-DRAIN

A Schlüter®-BEKOTEC-DRAIN egy biztonságos, különösen vékony burkolat-konstrukciós technika, mely rendszerként kialakítva kültérben repedésmentes, biztosan működő, úsztatott esztrichre kialakított kerámia- és természetes kőburkolatok készítésére szolgál.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?

image
Schlüter®-BEKOTEC-THERM
A Schlüter-Systems kerámia-klímapadlója. Egyszerűen érezze jól magát!
Vékony rétegű esztrichek

Gyorsak, vékonyak és tartósak. A Schlüter®-BEKOTEC összehasonlítása a hagyományos esztrichhel